iOS 9 LIVE la WWDC 2015 pe iDevice.ro!


iOS 9 LIVE WWDC 2015iOS 9 LIVE stream va fi disponibil in cursul serii de luni, compania Apple initiind WWDC 2015 din Moscone Center West, San Francisco, printr-o prezentare a noii versiuni a sistemului de operare. Separat de prezentarea iOS 9, compania Apple va prezenta OS X 10.11, Apple Music si cine stie ce alte surprize interesante, insa nu vom vedea acolo Apple TV 4 sau vreun nou Mac, cei din Cupertino neavand pregatit vreun hardware nou pentru utilizatori.

Luni, 8 iunie, incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple in cadrul keynote-ului de deschidere al WWDC 2015 si va recomand sa va salvati data. Ca de obicei, Apple va transmite in direct conferinta de initiere a WWDC 2015 si oricine din lumea intreaga o va putea viziona fara probleme atat timp cat are o conexiune de internet activa.

iOS 9 LIVE STREAM in 8 iunie pe iDevice.ro

V-am spus zilele trecute ca in aceasta pagina Apple va transmite in direct conferinta sa din San Francisco si acolo o vei putea vizualiza direct de pe un iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac folosind un browser. In cazul in care aveti un Apple TV, compania Apple a creat un canal special prin care puteti urmari conferinta din data de 8 iunie, el fiind deja activ in produsul celor din Cupertino pentru utilizare.

Daca aveti un PC cu Windows, atunci va voi spune in cursul zilei de luni cum puteti urmari prezentarea iOS 9 direct de pe el folosind nimic mai mult decat programul VLC, utilizat de obicei pentru vizualizarea de filme. Stream-ul LIVE pentru conferinta iOS 9 va fi publicat in seara zilei de luni, 8 iunie, astfel ca pana atunci nimeni nu il va avea disponibil, dar voi il veti gasi aici, asa ca salvati aceasta pagina.

Acestea fiind spuse, va astept luni, 8 iunie, incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple si nu uitati ca aplicatia iDevice.ro va ajuta sa fiti mereu la curent cu cele mai noi stiri din lumea Apple.