iOS 8.4 nu va fi lansat la WWDC 2015, iata noua data

iOS 8.4iOS 8.4 urma sa fie lansat de catre compania Apple in data de 8 iunie, dupa keynote-ul de deschidere al WWDC 2015, despre care puteti afla toate detaliile pe iDevice.ro in cursul zilei de luni. iOS 8.4 ne va aduce o noua aplicatie Muzica si un serviciu de streaming audio numit Apple Music si desi ar fi trebuit sa il putem instala chiar luni, din pacate compania Apple a decis sa amane lansarea sa pentru o data ulterioara.

Mai exact, compania Apple a decis ca iOS 8.4 nu este pregatit pentru a fi disponibil pentru utilizatorii normali incepand din data de 8 iunie, el necesitand dezvoltare continua, astfel ca va fi lansat la sfarsitul lunii iunie. Mai exact, iOS 8.4 urmeaza sa fie disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga la sfarsitul lunii iunie, compania Apple intentionand sa il lanseze oficial in ultima saptamana a lunii prin sistemul de Actualizare Software, OTA Update, si prin iTunes.

Apple had originally planned to release iOS 8.4 following the WWDC Keynote on June 8th, but we’ve heard that it’s currently planning to release it during the last week of June.

Amanarea lansarii iOS 8.4 are cel mai probabil legatura cu serviciul Apple Music, acesta fiind deocamdata in curs de negociere in vederea lansarii, asa ca probabil nu va fi pregatit lentru lansare din 8 iunie. Compania Apple spera cel mai probabil ca pana la sfarsitul lunii iunie sa finalizeze acordurile privind Apple Music cu diverse case de discuri din SUA si de pe intregul glob, astfel ca abia atunci vom putea benficia de el.

Dupa cum v-am spus in repetate randuri, principala noutate adusa de catre iOS 8.4 pentru utilizatori este o noua aplicatie Muzica, Music, in care va fi integrat serviciu de streaming audio Apple Music. Alte noutati majore nu au fost deocamdata descoperite in build-urile beta ale iOS 8.4 asa ca probabil nu vom avea parte de ceva nou dupa WWDC 2015.

2 COMENTARII