Apple Music – CEO-ul Sony Music confirma lansarea

CEO Sony MusicLansarea Apple Music din cadrul WWDC 2015 a fost confirmata de catre CEO-ul Sony Music intr-un interviu recent acordat de catre acesta, el sustinand ca Apple va anunta toate detaliile noului sau serviciu in cursul zilei de maine. Zilele trecute s-a spus ca Apple inca negociaza cu diversi parteneri acordurile privind lansarea Apple Music, Sony Music fiind unul dintre ei, iar CEO-ul companiei a confirmat faptul ca noul serviciu de streaming audio al Apple ar urma sa contina inclusiv muzica artistilor contractati de catre casa sa de discuri.

Apple Music este un serviciu de streaming audio ce reprezinta o combinatie dintre Beats Music si un software creat de catre compania Apple, el urmand a fi integrat in noua aplicatie Muzica disponibila in iOS 8.4. Apple ar urma sa ofere Apple Music gratuit timp de 3 luni de zile, utilizatorii interesati urmand a plati mai apoi un abonament lunar de 10 euro pentru a putea asculta muzica oriunde si oricand.

Sony Music CEO Doug Morris said in an interview on stage today that Apple will announce its new music streaming service tomorrow at its World Wide Developers Conference. “It’s happening tomorrow,” Morris said during an interview at Midem in Cannes that primarily focused on his storied career in the music industry. While Morris didn’t reveal any details about Apple’s pricing, he emphasized several times that he much prefers paid streaming services to ad-supported ones from a financial perspective.

Pentru Apple Music, compania Apple ar fi creat inclusiv o aplicatie pentru terminale Android, insa ramane de vazut daca aceasta va fi o versiune imbunatatita a actualei Beats Music, sau vorbim despre o aplicatie complet separata. Lansarea iOS 8.4 va avea loc la sfarsitul lunii iunie, astfel ca tot atunci asteptam din partea Apple si oferirea in mod public a serviciului Apple Music pentru posesorii de iDevice-uri.

Ca de obicei, iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce se intampla in cadrul WWDC 2015 si aici veti putea afla toate noutatile iOS 9 si OS X 10.11, asa ca nu uitati sa reveniti in data de 8 iunie pentru a le descoperi. Intre timp puteti folosi aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari push pentru a afla cele mai noi stiri din lumea Apple.