iOS 9 vs iOS 8.3 vs iOS 7.1.2 pe iPhone 4S (Video)

iPhone 4S iOS 9 vs iOS 8.3 vs iOS 7.1.2iOS 9 poate fi instalat pe iPhone 4S chiar acum de catre cei dornici de putina aventura, insa inainte de a face aceasta procedura va recomand sa cititi parerea mea despre iOS 9. Bun, revenind la subiectul acestui articol, in cele doua clipuri video de mai jos veti vedea cum se compara performantele iOS 9 cu cele ale iOS 8.3 si cele ale iOS 7.1.2 pe cel mai batran iPhone al Apple care inca mai poate instala cele mai recente versiuni ale sistemului de operare iOS.

Diverse zvonuri aparute pana acum ne-au promis faptul ca iOS 9 va imbunatati performantele iDevice-urilor si ca aceasta compabilitate cu iPhone 4S are la baza faptul ca experienta de utilizare va fi net superioara celei din iOS 8.3.

Din pacate iOS 9 beta 1 nu demonstreaza ca zvonurile au fost adevarate, insa vorbim despre o prima versiune beta care are diverse probleme de performanta.

iOS 9 vs iOS 8.3 pe iPhone 4S

In prima comparatie iOS 8.3 si iOS 9 nu par sa fie diferentiate foarte mult in performante in timpul utilizarii pe iPhone 4S, diverse functii si aplicatii functionand mai bine pe un sistem de operare sau pe celalalt, in functie de situatie.

Ca sa fiu sincer, fie ca folositi iOS 8.3, fie ca folositi iOS 9, nu veti sesiza vreo diferenta in ceea ce priveste experienta de utilizare, dar Apple are probabil si alte cateva surprize pregatite in ceea ce priveste performantele terminalului iPhone 4S.

iOS 9 vs iOS 7.1.2 pe iPhone 4S

Rezultatul acestei comparatii il puteti ghici si singuri, desi nu cred ca ea mai trebuia facuta in conditiile in care iOS 7.1.2 este un sistem de operare vechi care nu mai poate fi instalat si care nu are la fel de multe functii precum iOS 9.

Desigur ca iOS 7.1.2 “matura pe jos” cu iOS 9 in aproape orice fel de task facut de catre utilizatori, insa acest lucru este perfect normal avand in vedere diferenta enorma intre serviciile si functiile care ruleaza pe iPhone 4S in ele.

Acestea fiind spuse, deocamdata iOS 9 nu aduce imbunatatiri de performanta fata de iOS 8.3 pe iPhone 4S, insa ne asteapta 3 luni de actualizari, asa ca “ramaneti aproape”.

3 COMENTARII

  1. eu inca am ios 7.1.2 pe batranul 4s cu jailbreack si se misca foarte bine,in unele functii aproape la fel de bine cat un 5 cu 8.4….pacat de baietii care fac update in graba…aa,si iphone 4 cu 6.1.3 am,le da ceata la terminalele mai noi:))