iOS 9 vs iOS 8.3 pe iPhone 5S (Video)

iOS 9 vs iOS 8.3 iPhone 5SiOS 9 vs iOS 8.3 pe iPhone 5S sunt prezentate intr-o comparatie pe care o puteti vedea in clipul video de mai jos pentru a va face o idee in legatura cu modul in care functioneaza cele doua versiuni ale sistemului de operare.

Mai mult decat atat, va puteti face o idee in legatura cu schimbarile pe care compania Apple ni le ofera prin acest upgrade pentru iOS pentru iDevice-urile noastre, asta desi o parte dintre functii s-ar putea schimba intr-o forma sau alta.

In ceea ce priveste performantele iOS 9 vs iOS 8.3 pe iPhone 5S, putem spune ca nu exista o diferenta foarte mare, prima versiune functionand ceva mai greu in principiu din cauza faptului ca este disponibila in format beta si nu este pregatita efectiv pentru lansare publica.

Separat de acest lucru, iOS 9 ruleaza aproape la fel de repede precum iOS 8.3 pe iPhone 5S si acest lucru este imbucurator deoarece in general vedem un regres in performante atunci cand facem trecerea de la o versiune veche la una nou a iOS.

In testele benchmark facute pana acum iOS 9 a iesit intotdeauna in dezavantaj in ceea ce priveste performantele, insa revin si va spun ca vorbim despre o versiune beta care va fi imbunatatita de catre compania Apple pana in toamna.