iOS 9 vs iOS 8.3 pe iPhone 5 (Video)

iOS 9 vs iOS 8.3 pe iPhone 5iOS 9 vs iOS 8.3 pe iPhone 5 ne ajuta sa ne facem o idee completa in legatura cu performantele terminalelor iPhone pe cea mai recenta versiune a sistemului de operare, oferita in format beta deocamdata.

Spun asta deoarece v-am prezentat deja performantele iOS 9 vs iOS 8.3 pe iPhone 5S si performantele iOS 9 vs iOS 8.3 pe o multitudine de terminale iPhone, aseara iOS 9 vs iOS 8.3 si iOS 7.1.2 pe iPhone 4S demonstrand faptul ca Apple inca mai are foarte mult de lucru in ceea ce priveste optimizarile.

Daca iPhone 4S nu se descurca prea bine cu iOS 9, nici iPhone 5 nu este intr-o situatie chiar atat de buna, iar asta deoarece noua versiune a sistemului de operare are foarte multe momente in care nu functioneaza chiar atat de fluid.

Facand comparatia cu iOS 8.3 veti observa rapid ca actuala versiune oferita oficial functioneaza mult mai rapid in foarte multe situatii, de la simpla pornire a terminalului si pana la accesarea aplicatiilor native sau a unei multitudini de aplicatii terte.

Nu ma asteptam ca iOS 9 sa functioneze foarte rapid pe iPhone 5 din moment ce pe niciun terminal nu functioneaza mai bine decat iOS 8.3 sau iOS 8.4, insa diferenta in acest caz este mare, suficient de mare pentru a va da de inteles ca poate nu ar fi bine sa va grabiti cu instalarea.

Probabil in iOS 9 beta 2 sau o versiune urmatoare a sistemului de operare va aduce imbunatatiri semnificative, insa deocamdata ele sunt departe de a fi realizate.

4 COMENTARII