Rezolva problema iOS 8.3 jailbreak bocat la 20% si eroarea -1101

15

iOS 8.3 jailbreak blocat 20V-am spus astazi ca multi utilizatori s-au trezit cu iOS 8.3 jailbreak bocat la 20% sau cu eroarea -1101 in timpul procedurii efectuate folosind programul TaiG si v-am spus ca la mijloc sunt unele probleme ale programului lansat de catre chinezi pentru noi.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.

Din pacate ei nu le vor rezolva prea rapid, iar daca doriti sa rezolvati acum problema cu iOS 8.3 jailbreak bocat la 20%, atunci mai jos veti vedea informatiile care va ajuta sa treceti peste acest pas cu succes si sa va bucurati de putinul pe care il ofera acum solutia de iOS 8.3 jailbreak.

Bun, in cazul in care iOS 8.3 jailbreak s-a bocat la 20%, atunci va trebui sa urmati pasii de mai jos, insa inainte de a o face, va recomand sa copiati muzica si aplicatiile din iTunes intr-un folder separat deoarece ele ar putea disparea.

In Windows puteti gasi libraria iTunes in partitia de sistem:\Users\username\Music\iTunes\iTunes Media, acolo fiind listate melodiile si aplicatiile voastre.

Dupa salvarea celor necesare, desi acest lucru ar putea fi inutil, urmati pasii de mai jos :

  1. Dezinstalati iTunes din Control Panel > Programs and Features > Apple Application Support, Apple Mobile Device Support, iTunes, iCloud, QuickTime.
  2. Descarcati iTunes 12.0.1 de aici.
  3. Instalati programul si reporniti calculatorul.
  4. Deschideti programul TaiG, conectati iDevice-ul la PC si urmati tutorialul de iOS 8.3 jailbreak.

Se pare ca TaiG 2.0 nu este compatibil cu cele mai recente versiuni ale iTunes, adica 12.1.2, asa ca trebuie sa folositi o versiune mai veche.