25PP iOS 8.3 jailbreak a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch

25PP jailbreak iOS 8.325PP iOS 8.3 jailbreak a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, programul fiind oferit de catre o echipa alternativa de hackeri care in trecut a colaborat si cu cei de la Pangu pentru a oferi solutii de jailbreak pentru iOS.

25PP iOS 8.3 jailbreak foloseste exploit-urile si codul TaiG iOS 8.3 jailbreak pentru a exploata sistemul de operare iOS, deci nu vorbim despre vulnerabilitati noi dezvaluite, diferenta intre programe constand in faptul ca unul promoveaza 25pp.com si celalalt 3K Assistant.

Atat 25PP, cat si 3K Assistant permit instalarea de aplicatii piratate, insa la mijloc este furtul muncii celor de la TaiG pentru a lansa 25PP jailbreak, insa oare ar trebui sa mai mire pe cineva faptul ca in China totul se fura, inclusiv solutiile de jailbreak ?

Avand in vedere ca si 25PP jailbreak are la baza acelasi cod precum TaiG jailbreak, n-am de ce sa va recomand sa il folositi pentru ca veti avea aceleasi probleme, iar recomandarea utilizarii unui program copiat de la altii nu este o idee chiar atat de buna.

25PP jailbreak iOS 8.3 1

Cei de la TaiG sunt, desigur, suparati din cauza faptului ca munca lor a fost furata de catre compatrioti, insa la mijloc sunt sume foarte mari de bani pe care 25PP si 3K Assistant le pun “la bataie” pentru utilizatori, asa ca acet tip de competitie “este normala” in China.

Currently, PP assistant unauthorized modification Taiji jailbreak tool released in the official website of PP jailbreak assistant, known as its “world premiere perfectly compatible.” We are still indulge in the update release, such acts can only regret, he said: Tai Chi team has never authorized PP assistant modify jailbreak tool, nor had any cooperation therewith. Meanwhile, in order to escape the safety of users, please download the sole legitimate jailbreak tool from Taiji official website!

In momentul de fata nu exista vreun motiv sa treceti peste solutia de jailbreak TaiG pentru a folosi 25PP, asa ca nu va recomand sa o faceti, insa daca totusi sunteti interesati de program, il puteti descarca de aici.

25PP jailbreak iOS 8.3 2