Instalare TaiG AFC2 pe iOS 8.3 jailbreak pentru a obtine acces la fisierele de sistem

AFC2 iOS 8.3 jailbreakInstalarea TaiG AFC2 pe iOS 8.3 jailbreak pentru a obtine acces la fisierele de sistem este necesara deoarece programul TaiG nu are implementat acest patch, iar fara el nu veti putea folosi programe precum iFunBox sau iExplore pe PC sau Mac.

TaiG AFC2 este un patch special facut de catre hackerii echipei TaiG pentru solutia de jailbreak iOS 8.3, astfel ca nu incercati sa instalati vreun alt pachet disponibil prin Cydia deoarece s-ar putea sa realizati ca el nu ofera aceeasi functionalitate pe care v-ati dori-o.

Dupa instalarea TaiG AFC2, sau Apple File Conduit, veti putea accesa de pe calculator orice fisiere existente in terminalele voastre pentru a modifica aplicatii, tweak-uri sau pentru a copia orice doriti in terminale sau din terminale, procedura fiind imposibila in alte conditii.

Pentru a instala TaiG AFC2 in iOS 8.3 jailbreak urmati pasii de mai jos :

  1. Deschideti Cydia.
  2. Mergeti in sectiunea Sources, apoi selectati optiunea Edit, Add.
  3. Scrieti apt.taig.com fara a sterge http:// din fata sa si apasati Add.
  4. Accesati noul repo TaiG, apoi All Packages.
  5. Cautati TaiG AFC2 si apasati optiunea Install.

Dupa instalarea TaiG AFC2 si repornirea terminalului veti putea conecta dispozitivul la calculator si veti putea deschide oricare program ce permite accesarea fisierelor de sistem, iar de aici incolo va puteti descurca singuri cu manipularea fisierelor de sistem.

Aceasta procedura este necesara indiferent cum ati facut jailbreak pentru iOS 8.1.3, iOS 8.2 sau iOS 8.3.