Force Touch in iPhone 6S confirmat din nou de partenerii Apple

Force Touch iPhone 6SForce Touch in iPhone 6S a fost confirmat din nou de catre partenerii Apple, diverse zvonuri aducand in atentia lumii intregi faptul ca noua tehnologie va face parte din smartphone-ul ce va fi lansat in toamna pe piata.

Pentru a implementa Force Touch in iPhone 6S compania Apple creste numarul de comenzi pentru componentele care compun chip-ul folosit deja in Apple Watch sau MacBook-uri, partenerii sai indicand lumii intregi faptul ca noi contracte le-au fost acordate de catre cei din Cupertino.

Zhen Ding Technology si Flexium Interconnect sunt doua companii asiatice de la care compania Apple comanda componente pentru a implementa Force Touch in iPhone 6S, reprezentantii lor dand de inteles ca veniturile ar urma sa creasca incepand cu luna iunie.

Apple cumpara componente de calitate ridicata pentru implementarea Force Touch in iPhone 6S, astfel ca va plati si un pret pe masura pentru ele, deci folosirea acestei tehnologii in smartphone-ul sau ar urma sa creasca costul de productie fata de iPhone 6.

The forthcoming iPhone 6S series will feature Force Touch technology, which will demand more flexible PCBs (FPCB). As a result, Apple is set to increase orders to its FPCB suppliers including Zhen Ding Technology and Flexium Interconnect, according to industry sources.

Separat de cele doua companii mentionate anterior, pentru a implementa Force Touch in iPhone 6S compania Apple intentioneaza sa cumpere componente inclusiv de la Compeq Manufacturing si Unimicron Technology, doi producatori traditionali ai componentelor necesare pentru aceasta tehnologie.

Avand in vedere ca Apple va implementa Force Touch in iPhone 6S si partenerii sai vor livra primele componente luna aceasta, este clar ca in luna august va incepe productia finala de terminale iPhone 6S in vederea lansarii pe piata in luna septembrie a acestui an.

Pentru cei dintre voi care nu stiu, tehnologia Force Touch in iPhone 6S ne va aduce o multitudine de functii noi, Force Touch fiind conceputa pentru a face distinctia dintre apasarile puternice si cele usoare pentru a controla diverse functii ale unui sistem de operare.