Cydia Substrate pentru iOS 9 jailbreak a fost lansat

Cydia Substrate iOS 9Cydia Substrate 0.9.6000 pentru iOS 9 jailbreak Pangu9 a fost lansat in cursul acestei dimineti, pachetul urmand a le oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a crea tweak-uri care sa functioneze pe cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Saurik, creatorul Cydia, a afirmat ca Cydia Substrate 0.9.6000 a fost modificat serios pentru a putea fi compatibil cu iOS 9 in momentul de fata, astfel ca dupa instalarea sa prin Cydia veti putea beneficia de tweak-urile vechi, dar dupa ce vor fi actualizate si ele.

Momentan niciun tweak nu este 100% compatibil cu iOS 9 si majoritatea vor genera probleme destul de mari la functionare, astfel ca indiferent cate update-uri pentru Cydia Substrate vor fi lansate astazi sau in zilele urmatoare, tot nu veti avea tweak-uri pregatite pentru utilizare.

Cydia Substrate 0.9.6000 has made massive internal changes to be compatible with the latest jailbreak for iOS 9 from Pangu.

Dupa cum v-am spus in repetate randuri dupa lansarea unei solutii noi de jailbreak, va spun si acum ca Pangu9 a luat dezvoltatorii de tweak-uri si aplicatii “pe nepregatite”, astfel ca nu aveti tweak-uri disponibile pentru utilizare inca, dar ele vor fi actualizate in zilele urmatoare.

UPDATE: Aceasta versiune a fost retrasa deoarece genera probleme majore de functionare ale Cydia, asa ca este recomandabil sa o evitati.