Apple TV 4 va fi prezentat in 9 septembrie

lansare apple tv 4Apple TV 4 va fi prezentat pe 9 septembrie de catre compania Apple, informatia fiind oferita initial saptamana trecuta cand am aflat ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie de catre cei din Cupertino.

Apple intentiona sa lanseze un serviciu de streaming TV impreuna cu Apple TV 4, insa din pacate partenerii sai nu sunt chiar atat de entuziasmati de idee si tin in loc planurile celor din Cupertino, astfel ca el urmeaza sa fie adus pe piata abia in cursul anului 2016 pentru utilizatori.

Separat de problemele privind incheierea contractelor cu diversele trusturi media, compania Apple nu este sigur ca infrastructura sa globala este capabila sa sustina traficul generat de catre un asemenea serviciu TV, asa ca amanarea lansarii sale ar putea fi de bun augur.

The company wanted to introduce this year a live TV service delivered via the Internet, but is now aiming for 2016, said people familiar with Apple’s plans. Talks to license programming from TV networks such as those owned by CBS Corp. and 21st Century Fox Inc. are progressing slowly, some of the people said.

In ciuda amanarii lansarii serviciului de streaming TV, Apple TV 4 va fi lansat totusi in toamna de catre compania Apple si el va avea hardware imbunatatit, o telecomanda mai buna care permite control tacti si vocal cu Siri, va avea un App Store si o interfata imbunatatita.