Bateria externa Orange power up oferita gratuit clientilor Orange

Orange Power up 4GCa parte a noii identitati Orange, operatorul de telefonie mobila din Romania a initiat un program prin care spera sa vindece oamenii de nomofobie cu bateria externa Orange Power up.

In imaginile din acest articol puteti vedea bateria externa Orange Power up, ea fiind oferita gratuit de catre Orange Romania pentru fiecare client care achizitioneaza un smartphone, in ideea de a il tine mereu conectat la internet si la persoanele apropiate.

Programul celor de la Orange Romania le va aduce drept cadou tuturor viitorilor posesori de smartphone-uri o bateria externa Orange Power up, aceasta avand o capacitate de 2000 mAh care este suficienta pentru a incarca 100% un iPhone 6 sau orice alt model anterior.

Cu un output de 1A, bateria externa Orange Power up va oferi un timp de incarcare de aproximativ 2 ore+ pentru un iPhone, in cazul iPhone 6 Plus timpul de incarcare fiind ceva mai mare.

Orange Power up 4G gratuit

Partea buna a acestui proiect este ca in cazul in care va aflati in oras si ramaneti fara energie in bateria terminalului, dar si fara energie in bateria externa Orange Power up, veti putea vizita un Orange Store pentru a inlocui gratuit accesoriul.

Ideea celor de la Orange de a oferi gratuit bateria externa Orange Power up este de bun augur si cu siguranta va tine mai multi clienti conectati la serviciile sale, asa ca daca va este oferita gratuit la achizitia unui smartphone, va recomand sa o primiti.

Orange Power up 4G 1