iPhone 6S – stocul initial s-a vandut complet

iPhone 6S stoc epuizat completStocul initial de terminale iPhone 6S a fost epuizat complet la 9 zile dupa deschiderea precomenzilor in Apple Store Online, sau cel putin asta ne spune acum Apple, orice comanda plasata pentru produsele sale fiind livrata la minim 4 zile dupa data lansarii.

Astazi Apple a anuntat ca interesul pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus a pozitiv, asa ca schimbarea facuta in Apple Store Online ar putea avea la baza doar ideea de a genera impresia ca vanzarile merg mai bine decat isi inchipuie multi, asta deoarece analistii nu par sa creada ceea ce spune Apple.

Odata cu extinderea termenului de livrare al iPhone 6S si iPhone 6S Plus compania Apple a oprit si rezervarile online pentru achizitionarea terminalelor in ziua lansarii oficiale, astfel ca lumea dornica sa cumpere o unitate va trebui sa astepte la coada, dar sigur va gasi un terminal pentru achizitie.

Acestea fiind spuse, compania Apple isi pregateste acum stocurile pentru alocarea in fiecare magazin din cele 12 tari in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi comercializate, livrarile urmand a incepe tot in ziua de 25 septembrie in intreaga lume.