Carcasa pentru iPhone si panica din aeroportul European

Carcasa pistol iPhone panica aeroportO carcasa pentru iPhone a creat panica in aeroportul Schipol din Amsterdam, politia inchizand una dintre zonele de imbarcare “din motive de securitate” care au fost mai apoi dezvaluite presei.

Mai exact, se pare ca unul dintre cei care urma sa zboare din Amsterdam detina o carcasa tip pistol pentur iPhone, preucm cea din imaginea de mai sus, ea alertand politia care a inchis imediat zona in care se afla acea persoana pentru a o dezarma inainte de a rani alte persoane.

Carcasa arata din exterior exact precum un pistol si camerele de supraveghere probabil au alertat politistii de serviciu, acestia inchizand zonele de imbarcare ale unui terminal, cateva zboruri fiind intarziate din cauza acestei proceduri de securitate initiate de catre ei.

Fortele de securitate ale aeroporturilor sunt mereu vigilente si verifica foarte atent orice persoana care intra in incinta cladirilor, astfel ca un turist cu o carcasa sub forma de pistol probabil a iesit imediat in evidenta, politia actionand in consecinta pentru a mentine lumea in siguranta.

A major airport was thrown into turmoil yesterday when a passenger was found to have an iPhone case shaped like a GUN. The bizarre phone accessory caused major panic at Amsterdam’s Schiphol Airport. It was later reported the case, which looks like a black automatic pistol, was behind the security measures.

V-am prezentat aceste tipuri de carcase acum cateva luni cand v-am spus ca este bine sa le evitati deoarece ele atrag imediat atentia politiei, insa se pare ca unora le place sa puna la incercare vigilenta autoritatilor in asemenea situatii si cu siguranta vor avea de suferit.

Deocamdata nu se stie cum va fi sanctionata persoana pentru imprudenta de a aduce o carcasa in forma de pistol intr-un aeroport, insa cu siguranta va fi pusa sub acuzare pentru o infractiune legata de siguranta aeroporturilor sau a cetatenilor olandezi.