Autonomia bateriei iPhone 6S – 70% crestere fata de iPhone 6

Autonomia bateriei iPhone 6S a fost testata in cursul zilelor trecute de catre cei care au reusit sa cumpere noul smartphone al companiei Apple si primul rezultat este cu adevarat surprinzator daca luam in considerare faptul ca Apple a redus capacitatea bateriei iPhone 6S.

Mai exact, primul test pentru autonomia bateriei iPhone 6S dezvaluie faptul ca terminalul poate functiona timp de 8 ore si 15 minute, adica exact atat cat Samsung Galaxy S6 Edge, dar cu aproape 3 ore mai mult decat “fratele” sau mai mic, iPhone 6.

Diferenta dintre autonomia bateriei iPhone 6S si autonomia bateriei iPhone 6 este de aproximativ 70%, o crestere remarcabila din moment ce iPhone 6S are o baterie de 1715 mAh, cu 95 mAh mai mica decat cea de 1810 mAh folosita in terminalul iPhone 6.

Autonomia bateriei iPhone 6S – crestere de aproape 70% fata de iPhone 6

autonomie baterie iPhone 6S

Compania Apple specifica in website-ul sau ca iPhone 6S si iPhone 6 au exact aceeasi autonomie a bateriei, insa iata ca in realitate vorbim despre o crestere substantiala oferita de catre noul terminal, ea nefiind asteptata de catre vreun fan al companiei americane.

Nu stiu daca in viata reala autonomia bateriei iPhone 6S va fi atat de buna, din moment ce rezultatul de mai sus a fost obtinut folosind un script care a rulat constant pe terminale, insa ar trebui sa aveti parte de un spor fata de iPhone 6.