Low Power Mode reduce performantele iPhone 6S la iPhone 5S

Low Power Mode transforma iPhone 6S in iPhone 5SLow Power Mode reduce performantele iPhone 6S la cele ale iPhone 5S, iar imaginile din acest articol ar trebui sa va convinga pe deplin de schimbarea radicala pe care o face acest sistem pentru a creste autonomia bateriei iPhone in modul in care il promite compania Apple.

Mai exact, activarea Low Power Mode pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus reduce frecventa procesorului de la 1.85 GHz la 911 MHz, adica o reduce la exact jumatate pentru a reduce implicit si consumul de energie pe care componentele interne in fac in timpul folosirii.

Aceasta reducere a frecventei procesorului iPhone 6S si iPhone 6S Plus la jumatate are drept efect si reducerea substantiala a performantelor terminalelor, ele fiind similare cu cele oferite de catre iPhone 5S, iar imaginea de mai jos dovedeste pe deplin acest lucru.

Desi performantele nu se injumatatesc odata cu frecventa procesorului, ele scad cu aproximativ 40% si acest lucru il veti resimti in utilizarea multor aplicatii, accesarea de website-uri, folosirea anumitor jocuri si multe alte task-uri care au nevoie de putere de procesare mare.

Low Power Mode transforma iPhone 6S in iPhone 5S

Low Power Mode transforma iPhone 6S in iPhone 5S 1

Oficial compania Apple nu specifica undeva ca sistemul Mod Consum Redus reduce frecventa de lucru a procesoarelor iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor in momentul activarii, insa puteti vedea cat se paote de clar in imagini ca acest lucru se intampla pentru a creste autonomia bateriei.

Desi a tine Low Power Mode activ permanent creste autonomia bateriei iPhone, faceti acest lucru renuntand la performantele terminalelor voastre si este bine sa stiti care este “costul” unor zeci de minute in plus la utilizarea dispozitivelor.

Ca sa fiu sincer n-as renunta la performantele iPhone 6S sau iPhone 6S Plus activand Low Power Mode decat daca energia din baterie ar ajunge la un nivel foarte scazut, in caz contrar toate beneficiile terminalelor fiind intuile cu “castrarea” performantelor.

11 COMENTARII

  1. O nouă funcție marca Apple inutilă. Pentru o oră în plus de autonomie trebuie să transformi noul iPhone în vechiul iPhone de acum doi ani. Foarte inteligent!

  2. Nu spun asta, eu cel putin nu il simt. Dar am facut un test cu si fara Low Baterry. Fara mi-a iesit in Antutu 39538 si cu Low Baterry mi-a iesit 31258.