Una dintre cele mai bune clone Apple Watch

clona Apple WatchAstazi am ajuns din greseala pe website-ul celor de la Aliexpress unde era derulata o campanie globala de reduceri pentru 100 de milioane de produse din oferta lor.

Uitandu-ma printre produsele promovate am descoperit una dintre cele mai bune clone Apple Watch existente in momentul de fata, asemanarea dintre acest produs chinezesc si cel real vandut de catre Apple fiind uimitoare.

De la iconitele de pe ecran si pana la felul in care sunt pozitionate butoanele pe carcasa ori cureaua care se ataseaza carcasei, clona seamana atat de bine cu produsul real incat deosebire poate fi facuta cu greu pana in momentul in care gadget-ul este utilizat efectiv.

Avand denumirea LEMFO LF07, acest smartwatch are totusi ceva in plus fata de Apple Watch, el permitand utilizarea unei cartele SIM pentru a face apeluri telefonice, deci teoretic nu veti fi “legati” de un iPhone pentru a beneficia de aceasta functionalitate.

clona Apple Watch 1

Acum pentru a face pacaleala si mai buna, cei din spatele LEMFO au facut si o prezentare care initial ma facuse sa cred ca e de fapt o reclama Apple pentru China, insa in realitate este o copie destul de fidela a unui spot publicitar al Apple, asta pentru a nu duce potentialii clienti prea departe de gandul ca acest ceas are ceva in comun cu Apple Watch.

Cu un pret de vanzare de 59 de dolari in cadrul acestei promotii, fata de 150 de dolari cat costa in mod normal, LEMFO LF07 este, poate, cea mai ieftina clona a Apple Watch care exista in momentul de fata.