Black Friday 2015 la Flanco – cand incepe ?

Black Friday 2015 Flanco cand incepeBlack Friday 2015 la Flanco va incepe pe data de 20 noiembrie si va dura pana pe data de 23 noiembrie, magazinul online sarbatorind cu fast cea de-a cincea editie a campaniei de promotii organizata in Romania.

Black Friday 2015 la Flanco va fi desfasurat atat in magazinul online, cat si in cele fizice, astfel ca veti avea posibilitatea de a cumpara produse de oriunde doriti, ele urmand a fi livrate la casele voastre sau ridicate din magazine daca doriti sa asteptati la cozi pe masura.

Black Friday 2015 la Flanco urmeaza sa ne aduca reduceri de pana la 80% la zeci de mii de produse din oferta magazinului online, astfel ca vorbim despre posibilitatea de a cumpara aproape oride doriti voi la preturi teoretic bune si mai mici decat cele practicate in mod normal de catre magazine.

Cand incepe Black Friday 2015 la Flanco

Din pacate separat de ceea ce anunta Flanco pentru Black Friday 2015 pe website-ul sau nu stim deocamdata, astfel ca nu se cunosc detalii cu privire la tipurile de produse care beneficiaza de promotii in perioada urmatoare, asa ca ramane sa le aflam abia vinerea viitoare de la magazin.

Daca ar fi as fac unele predictii pentru Black Friday 2015 la Flanco in baza a ceea ce s-a intamplat in cursul anului trecut, atunci as spune ca toate produsele Apple vandute in magazinul Flanco vor beneficia de diverse reduceri, inclusiv terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

N-as putea sa va spun cat de bune vor fi promotiile pentru Black Friday 2015 la Flanco, insa ceea ce va pot spune este ca veti gasi cu siguranta produse pe placul vostru pe care sa le cumparati in data de 20 noiembrie, stocurile fiind limitate, asa ca este bine sa profitati de tot chiar cand aflati.

Saptamana viitoare va voi prezenta reducerile importante pe care magazinele online le vor anunta pentru 20 noiembrie, asa ca nu uitati sa reveniti pe iDevice.ro.