iPhone 7 concept cu USB 3.0 si incarcare wireless

iPhone 7 concept USB 3.0 incarcare wirelessIn multitudinea de concepte pentru iPhone 7 lansate pana acum pe internet astazi vedem unul diferit care ne arata ceva ce compania Apple ar putea lansa intr-adevar pentru utilizatorii sai anul viitor.

Stim ca iPhone 7 va avea un design diferit fata de cel al iPhone 6 sau iPhone 6S, iar in clipul video de mai sus vedem o schimbare pe care compania Apple ar putea sa o faca fara probleme pentru smartphone-urile sale, o carcasa din sticla fiind prezentata pentru dispozitiv.

Design este extrem de similar cu cel al iPhone 4 sau iPhone 4S, doua dintre cele mai apreciate terminale lansate de catre compania Apple pana in prezent si o revenire la acele caracteristici ar creste cu siguranta vanzarile de smartphone-uri Apple in lumea intreaga.

Design-ul este unul foarte elegant si mi-as dori ca Apple sa revina la vechiul design folosit pentru terminalele sale, asta in ciuda faptului ca fragilitatea dispozitivelor ar creste substantial prin aceasta schimbare, insa look-ul conteaza cel mai mult, nu ?

https://www.youtube.com/watch?v=rfUZp1y9xww

In ceea ce priveste implementarea USB 3.0, exista posibilitatea ca Apple sa faca acest lucru in iPhone 7, mai ales ca iPad Pro are USB 3.0, deci s-ar putea sa vedem o schimbare atat de importanta facuta de catre cei din Cupertino pentru viitorul sau terminal mobil.

Trecand acum la incarcarea wireless, n-as putea sa imi dau cu parerea de pe acum in legatura cu asa ceva, insa ramane de vazut daca tehnologiile companiei americane vor ajunge intr-un final in vreun smartphone ce urmeaza sa fie lansat recent.