Oferta Orange de Black Friday 2015

Black Friday 2015 Orange.roBlack Friday 2015 va incepe la Orange Romania in aceasta pagina la ora 23:59, cel mai mare operator de telefonie din tara pregatind o serie de surprize extrem de interesante pentru cei care vor dori sa cumpere telefoane, tablete sau orice alte accesorii.

Conform celor de la Orange Romania, produsele disponibile in oferta lor de Black Friday 2015 vor avea reduceri de pana la 90%, insa separat de acestea vor oferi trafic dublu de date la anumite abonamente si vor dubla punctele Orange Thank You la achizitionarea telefoanelor 4G.

Per total, oferta de Black Friday 2015 a Orange Romania va avea 58 de modele de telefoane si 300 de modele de accesorii, impreuna cu ele beneficiind de reduceri si produsele votate de catre clienti in aceasta pagina.

Toate reducerile le veti gasi in pagina cu cele mai bune reduceri de Black Friday 2015.


 

De pe 16 noiembrie si pana pe 19 noiembrie 23 :59, vizitatorii paginii orange.ro/blackfriday au avut posibilitatea sa se inscrie la un concurs prin care aveau sansa sa castige un ceas inteligent Vector Luna. Participantii la concurs vor avea acces la promotiile de pe orange.ro cu doua ore mai devreme. Pentru a intra in concurs, vizitatorii site-ului trebuie sa isi creeze un cont online, sa intre pe pagina concursului si sa voteze un produs din lista disponibila: tableta Vonino iMart QS, minidrona Parrot Rolling Spider Blue, telefoanele Samsung Galaxy S6 Edge Plus, HTC One M9 sau Huawei P8. Produsele cu cele mai multe voturi vor fi disponibile la pret promotional in perioada Black Friday. Reducerile la telefoane si accesorii pot ajunge la 90%.

Vom avea promotii la telefoane, tablete si accesorii, insa si trafic dublu de date la anumite abonamente si dublarea punctelor Orange Thank You la achizitionarea telefoanelor 4G. In aceasta editie a Black Friday intra 58 modele de telefoane și 300 modele de accesorii. Pe langa multe alte produse si oferte, vor intra in promotie device-urile care primesc cele mai multe voturi in cadrul concursului online”, au adaugat oficialii Orange.