CES 2016: Fitbit lanseaza smartwatch-ul Blaze

fitbit blazeCES 2016 ne aduce un nou smartwatch Fitbit denumite Blaze, compania americana oferindu-le celor interesati de fitness un nou dispozitiv care concureaza cu Apple Watch la un pret mult mai mic decat cel perceput de catre cei din Cupertino.

Fitbit Blaze are integrate un GPS, un senzor pentru monitorizarea batailor inimii si sistemul SmartTrack menit sa tina evidenta exercitiilor fizice facute de catre utilizatori in viata de zi cu zi, toate curelele oferite de catre companie putand fi schimbate intrele ele la nevoie.

Fitbit Blaze ofera, spre deosebire de Apple Watch, o autonomie de 5 zile, adica de 5 ori mai mult decat ceea ce ofera produsul Apple, insa compania Fitbit a implementat deasemenea un sistem de notificari inteligente, instructiuni pentru sesiunile de fitness, imagini animate, sincronizare wireless cu platforma online Fitbit si multe altele.

In ceea ce priveste pretul de vanzare, Fitbit Blaze poate fi cumparat acum de pe website-ul companiei la pretul de 200 de dolari, cu aproape 50% mai mic decat cel al Apple Watch, curelele pentru el fiind disponibile la preturi cuprinse intre 30 de dolari si 130 de dolari.