Apple dezvolta noi casti impreuna cu iPhone 7

Apple casti wirelesVa spuneam ieri ca iPhone 7 va fi lansat fara port audio de 3.5 mm, aceasta informatie fiind confirmata din nou in cursul noptii trecute de catre surse independente din interiorul companiei americane, insa impreuna cu ea primim si noi detalii despre surprizele pregatite din Cupertino.

Pentru inceput, este confirmat din nou faptul ca Apple dezvolta o noua pereche de casti Earpods care se conecteaza direct in portul Lightning al dispozitivului, compania Apple implementand un convertor DAC in interiorul acestei componente pentru a facilita ascultarea de muzica.

Separat de acest accesoriu, Apple dezvolta si o pereche de casti wireless care nu au nici macar un cablu conectat la ele, in imaginea de mai sus fiind afisat Motorola Hint Headset, o pereche de casti similare care nu aveau vreun cablu de interconectare sau incarcare.

Apple dezvolta un produs similar, castile urmand a fi pur si simplu introduse in urechi, ele conectandu-se la iPhone prin Bluetooth, un buton existent pe una dintre carcase permitand acceptarea de apeluri telefonice si controlarea Siri pentru comenzi vocale.

Anul trecut compania Apple a inregistrat ca marca denumirea AirPods si exista o foarte mare posibilitate ca aceste noi casti sa fie vandute sub acest brand, insa deocamdata nu se stie ce suma ridicola de bani va cere Apple pentru achizitionarea lor, ele urmand a fi oferite separat de iPhone 7.

Pentru brand-ul Beats compania Apple pregateste deasemenea o noua pereche de casti care nu au cablu pentru incarcare, ea creand o cutie speciala care faciliteaza incarcarea lor, acelasi sistem de incarcare urmand a fi oferit si pentru EarPods/AirPods care vor fi wireless.

Cele doua tipuri de casti se afla in proces de dezvoltare in cadrul Apple si ar putea fi lansate in toamna acestui an, daca hardware-ul va fi finalizat, insa castile ar urma sa functioneze maxim 4 ore cu bateriile incluse de catre cei din Cupertino in ele.

 

8 COMENTARII

  1. LOL Srb – eu in locul tau mi-as schimba parerea despre casti , acum ca Motorola le-a luat-o inainte celor de la Apple . Pana la toamna cand apare iPhone 7 , toti or sa aiba casti wireless .

  2. e vorba daca reusesc sa le faca mai calitative..fiind beats probabil cu un pret premium. Deaia am scris ce am scris..probabil or sa fie undeva la 300 euro 😀
    si oricum imi plac castile total wireless care abia se vad. Imi las si parul lung deja sunt camuflate 🙂

  3. Parcă scriai unuia că: “yes, i love my beats solo 2 wireless, they sound great, i know they arent the perfect ones, but i love them.”

    Acum, pe bune: tu chiar ai căști Beats fără fur, sau e doar vorba de tine?