Producatorii de casti incep pregatirile pentru iPhone 7

casti Lightning iPhone 7Renuntarea la portul audio si fortarea utilizarii portului Lightning pentru a conecta o pereche de casti la iPhone 7 nu pare sa fie una dintre grijile producatorilor de casti pentru smartphone-uri, la CES 2016 ei parand pregatiti sa faca fata cu brio acestei provocari.

iPhone 7 va veni fara un port audio de 3.5mm, deci daca aveti o pereche de casti care se conecteaza prin acest port la orice alt dispozitiv, veti avea nevoie de un adaptor special pentru a putea folosi acel produs cu iPhone 7 dupa ce va fi lansat oficial.

Aceasta problema este ca si rezolvata, mai ales ca separat de adaptoarele oficiale vandute de catre Apple vor exista multe altele mult mai ieftine care vor oferi o calitate mai proasta pentru continutul audio, dar vor fi suficient de bune pentru castile ieftine.

In restul situatiilor, producatorii de casti fie au deja in dezvoltare casti wireless de ani de zile si pregatesc dezvoltarea unor casti Lightning, fie au deja pe piata casti wireless si nu isi fac probleme decat cum sa numere mai usor banii pe care ii vor face din toamna.

Toti producatorii importanti de casti eu ceva pregatit pentru iPhone 7, fie ca acel produs este deja pe piata, sau urmeaza sa fie lansat, iar in final cei care pierd in toata aceasta ecuatie vor fi utilizatorii care vor dori neaparat sa renunte la castile pe care el au.

Producatorii nu isi fac probleme deoarece in final ei nu pierd nimic din aceasta schimbare, asta pentru ca utilizatorii care nu le vor cumpara castile cu port de 3.5mm le vor cumpara pe cele wireless sau pe cele Lightning, sau vor cumpara un adaptor pentru cele vechi.

Schimbarea pregatita de catre Apple are menirea de a scoate si mai multi bani din buzunarele posesorilor de iDevice-uri, insa probabil unii dintre voi v-ati obisnuit deja cu acest lucru.