Prima Pagina realitate virtuala Ce inseamna sa petreci 48 de ore in realitate virtuala

Ce inseamna sa petreci 48 de ore in realitate virtuala

0

 Inventatorii si producatorii produselor de realitate virtuala declara sus si tare ca au rezolvat problemele raportate la scara larga de utilizatori. Cele mai mari probleme pareau a fi ameteala si senzatia de greata aparuta in timp ce foloseau produsele VR.

Cum faptele “vorbesc” mai bine decat vorbele, Thorsten Wiedemann, fondatorul si directorul artistic al unui festival, s-a oferit sa petreaca 48 de ore cu o casca HTC in cadrul Game Science Center in Berlin. Proiectul numit Disconnected a fost realizat in datele 8-10 ianuarie si in tot acest timp Thorsten, echipat in pijamale roz, a jucat tenis impotriva sa, a colorat, a mers in diferite locatii, s-a jucat cu pisici, a incercat sa doboare recordul mondial la ski, etc.

Totusi, dupa 24 de ore acesta a avut un mic atac de panica ce aproape l-a facut pe Thorsten sa renunte. Urmatoarele ore insa au fost lipsite de orice fel de eveniment neplacut. La sfarsitul proiectului, Wiedemnan a declarat ca nu a avut parte de ameteli, greturi, tiuit,usturimi la ochi, si nici un fel de problema psihica, indepartandu-se astfel toate impresiile si fricile legate de castile VR. Producatorii au acum motive sa mearga pe replica ” Ceea ce trebuia demonstrat “, oferindu-le astfel utilizatorilor probe clare de rezolvare a problemelor.

“[In 2026], it is normal that you jump into VR to meet your international friends in Social VR Rooms and go on crazy adventures together,but a long trip will be still special and could be understood as a controlled drug experience.”