iOS 9.1 jailbreak update a fost lansat

Solutia de iOS 9.1 jailbreak a fost actualizata in cursul acestei zile prin intermediul Cydia, o noua versiune a software-ului fiind oferita de catre hackerii echipei Pangu pentru cei care au facut deja jailbreak cu ajutorul programului Pangu9, deci utilizatorii care nu au Cydia nu beneficiaza de actualizare.

Conform celor de la Pangu, versiunea 1.3 a pachetului Pangu 9.0-9.1 Untether din Cydia are menirea de a reduce viteza de pornire a terminalelor dupa inchidere, diverse alte imbunatatiri ale performantelor fiind deasemenea oferite pentru utilizatori.

Desi Pangu 9.0-9.1 Untether a fost actualizat, din pacate cei care ruleaza o versiune anterioara iOS 9.1 nu vor vedea vreo diferenta dupa instalarea sa, asa ca puteti face instalarea, dar nu va asteptati sa vedeti ceva nou sau imbunatatit deoarece nu aveti parte de nimic.

Pangu 9.0-9.1 Untether poate fi descarcat din Cydia urmand acest link.

Version 1.3 of this package makes the untether boot quickly more often on iOS 9.1 by making the exploit more reliable and able to retry more quickly. (Users of iOS 9.0 should not see any difference at all.)