Un iPhone SE printat 3D si o noua husa confirma din nou design-ul Apple

In urma clipului video de aseara care prezenta o carcasa pentru iPhone SE care era incercata pe un iPhone 5S, iata ca astazi vedem un iPhone SE printat 3D si o prima husa creata pentru el de catre producatori de accesorii din China in baza unor schite ale companiei Apple.

Cel care a creat clipul video de mai jos a printat 3D un iPhone SE pentru a ne arata care sunt diferentele principale fata de iPhone 5S, vechiul terminal al companiei Apple fiind prea mare pentru ca noua husa sa fie asezata usor sau confortabil pe el, dupa cum veti si vedea.

Practic iPhone SE este putin mai subtire si mai ingust decat iPhone 5S, butoanele sale avand pozitii usor modificate de catre compania Apple, modificarile fiind subtile, insa suficient de mari pentru a forta utilizatorii sa cumpere noi accesorii pentru smartphone.

iPhone SE va fi prezentat pe 21 martie de catre compania Apple impreuna cu iPad Pro 9.7 inch, iar luni incepand cu ora 19:30 va invit pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne arate cei din Cupertino in cadrul conferintei organizate pentru jurnalisti.

1 COMENTARIU