Instalarea iOS 9.3 impiedica activarea unor tablete iPad

Dupa instalarea iOS 9.3 unii posesori de tablete iPad au realizat ca nu isi mai pot activa tabletele asa cum s-ar intampla in mod obisnuit, problema fiind una care afecteaza un numar foarte mare dintre utilizatori, acestia incepand sa o discute pe forumurile Apple.

Practic, dupa instalarea iOS 9.3, indiferent de metoda, unele tablete iPad nu au mai putut fi activate, in anumite cazuri fiind afisata o eroare de conectare la serverele Apple, vechile modele ale tabletelor celor din Cupertino fiind in principal afectate de catre aceasta problema.

Dupa discutii indelungate cu echipele de suport telefonic ale companiei Apple, unii utilizatori au reusit sa activeze tabletele iPad cu iOS 9.3 doar prin efectuarea unui restore folosind programul iTunes, insa nu toata lumea a beneficiat de o rezolvare chiar atat de usoara.

Chiar daca introducerea unei tablete iPad in Recovery/DFU Mode a permis efectuarea unui restore si mai apoi folosirea unui backup, trebuie sa aveti datele salvate in prealabil in calculatoare sau iCloud, stergerea tuturor informatiilor din tablete este necesara in prealabil.

De ce exista acest bug si impiedica activarea tabletelor iPad cu iOS 9.3 nu stie nimeni, insa pentru ca vorbim despre Apple, era de asteptat ca probleme de acest gen sa existe, insa ele afecteaza doar un numar redus de modele vechi ale iPad si nu terminalele iPhone.

Acestea fiind spuse, cati dintre voi ati avut probleme cu activarea iPad in iOS 9.3 si cat de usor le-ati rezolvat ?