Upshot este cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Upshot este cea mai buna aplicatie a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store si vorbim despre un titlu foarte interesant care ne permite sa facem live streaming cu poze intre anumite intervale de timp setate in aplicatie de catre noi.

Conform dezvoltatorilor, Upshot ne permite sa setam ca anumite poze sa poata fi accesate de catre prietenii nostru in anumite intervale de tip din serverele companiei creatoare, astfel ca imediat dupa inregistrarea unei poze, ea va fi disponibila pentru toti prietenii nostri care folosesc aplicatia.

Upshot is effortless. Switch live-streaming ON and any shots you and your friends take with your normal camera are uploaded automatically. No passing phones around to take a group selfie ten times and no hassling each other the next day over messaging apps – who’s got time for that?

Ideea din spatele aplicatiei Upshot nu este noua si exista alte aplicatii care ofera functionalitate similara, mai putin posibilitatea de a alege ca pozele sa fie disponibile doar anumite perioade de timp dupa care redevina private si sa poata fi accesate doar de catre noi.

It can be a day on the beach, a holiday, a crazy night that ends a six in the morning or a hike in the woods. Whenever you’re hanging out with friends, Upshot creates the perfect memory with EVERYONE’s shots – safely stored and protected in a private album that only your group can access. You can save photos and videos to your phone; share them on Facebook, Twitter or Instagram and even Remix them to make your friends look silly.

Upshot este disponibila pentru DESCARCARE din App Store intr-un format compatibil doar cu terminalele iPhone.

Upshot