Smartphone-ul care a inregistrat 4.5 milioane de preinregistrari in 24 de ore

Stiu ca multi dintre voi v-ati obisnuit cu terminalele iPhone care inregistreaza milioane de precomenzi in perioade foarte scurte de timp, insa iata ca un smartphone din China numit Meizu M3 este capabil de realizari identice, iar aceasta nici macar nu este prima a companiei.

Acum cateva luni cei de la Meizu au inregistrat 3 milioane de preinregistrari pentru un smartphone propriu care urma sa fie lansat pe piata, iar acum ceva similar s-a intamplat cu Meizu M3, terminalul putand avea parte de vanzari foarte bune in perioada urmatoare.

Nu vorbim despre precomenzi, ci despre preinregistrari, 4.5 milioane de terminale fiind cerute de catre fanii Meizu M3, iar asta in doar 24 de ore de la deschiderea sesiunii, realizarea fiind impresionanta chiar daca smartphone-ul are un pret de vanzare de doar 92 de dolari.

Cu un pret de vanzare de doar 92 de dolari in China, este usor de inteles de ce foarte multa lume este dornica sa achizitioneze Meizu M3, cifra de preinregistrari fiind uluitoare pentru un smartphone produs in China, cifrele de acest gen fiind de obicei rezervate produselor companiei Apple.

Once published, the Blue Charm 3 immediately starts the official Meizu store in the mall and third-party synchronization started to accept reservations, according to Meizu official data, as of 16:00 today, within 24 hours of reservation amount Charm Blue 3 has exceeded 4.5 million, again Meizu has created a new record.

Meizu M3 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand de maine, iar in baza acestor cifre, se pare ca numarul de comenzi va fi unul impresionant pentru un smartphone chinezesc, iar asa aflam de ce vanzarile iPhone au scazut atat de mult, in special in detrimentul producatorilor chinezi.