AiraWear – vesta care iti face masaj in timp ce o porti

AiraWear este o vesta inteligenta care cauta finantare pentru lansare pe piata in momentul de fata, ea fiind gandita special pentru a ne permite sa beneficiem de un masaj cand stam la birou, sau cand ne plimbam prin oras, o tehnologie noua fiind folosita pentru ea.

Dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos vorbim despre o vesta care poate fi purtata oriunde si oricand, iar cu ajutorul unei aplicatii dedicate stie cand sa inceapa o procedura de masaj pentru noi, eventual sa ne si spuna cand stam prea mult timp intr-o pozitie nepotrivita.

AiraWear foloseste o tehnologie proprietara bazata pe aer pentru a simula masajul asupra corpurilor utilizatorilor, iar ideea de a avea un asemenea gadget controlabil direct de pe smartphone este grozava, mai ales ca vesta poate fi purtata oriunde, oricand si cu aproape orice fel de haine.

6 module de masaj sunt implementate in vesta, ele acoperind intregul spate, inclusiv umerii, astfel ca utilizatorul beneficiaza de un masaj aproape complet, intregul control al gadget-ului fiind facut direct din aplicatia instalata in smartphone-uri.

6 Inflatable Pillows, Pressure Point Relaxers & Body Compression Modules eliminate stress, analyzes & alerts of bad posture to instill healthy habits. Enjoy your personalized massage using the AiraWear Hoodie or conveniently hide the AiraWear Vest under your favorite outerwear.

AiraWear a fost creata special pentru a ajuta utilizatorii sa scape de durerile de spate cauzate de petrecerea unor perioade lungi de timp in posturi incorecte, iar tehnologia va fi cu siguranta apreciata de catre un numar foarte mare de utilizatori de pe planeta.

AiraWear este vanduta in doua versiuni, un hanorac si o vesta, pretul primeia fiind de 129 de dolari, in timp ce a doua costa 99 de dolari, insa aceste preturi sunt cu 50% reduse fata de cele normale.