iPhone 7 va avea camera frontala mai mare

Panourile frontale ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au aparut in cursul acestei dimineti pe internet, iar in imaginea de mai jos le puteti vedea, ele fiind desigur prezentate de catre o sursa asiatica si vin cel mai probabil dintr-una dintre fabricile in care sunt produse componentele pentru noile terminale.

La o prima vedere se pare ca nu exista vreo diferenta intre modul in care arata aceste panouri frontale pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, si cele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa o analiza mai atenta dezvaluie cel putin doua modificari, una fiind deja anuntata, cealalta venind ca un element de noutate.

Camera frontala mai mare, dar probabil tot de 5 megapixeli

In iPhone 6S compania Apple a implementat o camera frontala de 5 megapixeli pentru a le permite utilizatorilor sa-si faca selfie-uri cu adevarat grozave, schimbarea fiind apreciata de catre foarte multa lume, ea venind impreuna cu un sistem care simuleaza un flash frontal pentru a face selfie-uri mai bune noaptea.

Conform imaginilor de mai jos, iPhone 7 urmeaza sa aiba o camera frontala noua, probabil mai buna, spatiul rezervat pentru ea in panoul frontal parand a fi mai mare decat cel ocupat in momentul de fata de catre camera frontala a iPhone 6S, diferenta fiind una destul de mare, cel putin in domensiuni.

panou frontal iphone 7

Avand in vedere ca iPhone 6S are o camera frontala de 5 megapixeli, imi vine greu sa cred ca Apple va implementa una de dimensiune mai mare in iPhone 7, insa ea ar putea avea un senzor de imagine mult mai bun, care va captura mai multa lumina naturala pentru a inregistra poze mult mai bune.

Camera frontala a iPhone 7 este extrem de importanta deoarece foarte multa lume se va folosi de ea pentru a-si face selfie-uri, asa ca Apple va pune cu siguranta accent pe imbunatatirea sa, dar fara a creste numarul de megapixeli, aceasta schimbare nefiind oficum necesara pentru asemenea poze.

Buton Home 3D Touch

buton 3d touch iphone 7

Cea de-a doua schimbare pentru iPhone 7, care pare sa fie destul de usor vizibila are legatura cu butonul Home al terminalului, acesta parand a fi la acelasi nivel cu restul panoului frontal si nu introdus in interiorul sau, asa cum se intampla in momentul de fata cu butonul Home clasic al iPhone 6S.

In cazul panoului frontal pentru iPhone 7 Plus este vizibil faptul ca butonul este introdus in panou, dar ar putea fi din cauza faptului ca sub el nu exista nimic care sa il sustina la acelasi nivel cu restul panoului frontal, insa in cazul panoului iPhone 7, butonul pare sa fie la acelasi nivel cu restul suprafetei.

Diverse zvonuri aparute pana acum sugerau faptul ca implementarea unui buton Home 3D Touch in iPhone 7 va avea drept efect si aducerea butonului la acelasi nivel cu restul panoului frontal, acasta schimbare facand mult mai usoara folosirea sa, mai ales ca el nu va mai putea fi apasat in interiorul carcasei.

Desigur ca acestea sunt presupuse panouri frontale ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar aceste schimbari ar putea fi de fapt neregasite in versiunea finala a terminalului, insa pana atunci nu avem alte informatii cu privire la schimbarile pe care compania Apple ar intentiona sa ni le ofere.