Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note7 are doi senzori pentru lumina ambientala

Samsung Galaxy Note7 are doi senzori pentru lumina ambientala

Samsung Galaxy Note7 are doi senzori pentru lumina ambientala si ar putea fi primul smartphone care beneficiaza de o asemenea schimbare pentru modul in care ecranul isi modifica luminozitatea in functie de nivelul de lumina din preajma utilizatorului.

Samsung Galaxy Note7 are un senzor de lumina ambientala obisnuit, insa in carcasa sa se afla un al doilea senzor RGB, acesta avand rolul de a masura inclusiv lumina ambientala din spatele dispozitivului, asta avand in vedere ca utilizatorul poate lasa uneori umbra peste senzorul principal si luminozitatea ecranului ar putea fi redusa in mod incorect.

Deocamdata nimeni nu stie unde anume a pozitionat Samsung acest al doilea senzor pentru lumina ambientala din Samsung Galaxy Note7, insa ar putea fi vorba despre o combinare a senzorului pentru masurarea batailor inimii cu noul senzor pentru lumina ambientala, coreenii evitand sa ofere detalii clare deocamdata.

Avand in vedere ca ecranul Samsung Galaxy Note7 isi poate creste luminozitatea pentru a atinge peste 1000 nits in conditiile in care lumina din jurul utilizatorului este foarte puternica, asa ca al doilea senzor ar putea ajusta luminozitatea astfel incat ochii oamenilor sa nu fie foarte tare afectati atunci cand chiar nu este cazul.

Avand o luminozitate atat de mare, Samsung Galaxy Note7 este deasemenea certificat pentru a reda clipuri video HDR, nivelul foarte mare de luminozitate fiind una dintre conditiile pentru certificarea sa, unele zvonuria firmand ca Apple va permite inregistrarea de video HDR cu terminalele sale, insa ecranele ar putea fi incapabile sa le redea la adevarata lor calitate.

ecran Samsung Galaxy Note7 senzor

 • Srb Srb

  si ipad pro pt true tone are 2 senzori cu 4 canale.deci pana si asta au copiat

 • amfetamin

  Poate sa aibe si 10 senzori,sa le vedem si in acțiune cum funcționează. Astept review-uri ziua in amiaza mare,cu umbre cu tot cum zicea tata zaone.

 • lucian84

  Srb Srb, din câte văd a aparut un nou cult religios ! Apple se numește ? Mai ai puțin si o sa finanțezi construcția unei biserici, moschei whatever, unde sa mergi sa te rogi, pentru ca viitoarele produse sa fie asa cum iti dorești :))) iar concurenta sa nu mai existe, sa nu cumva existe ispite si sa păcătuiești fata de zeul Apple :)))

 • V.P

  Display-ul e fantastic , pana si expertii au ramas uimiti de calitate lui http://www.displaymate.com/Galaxy_Note7_ShootOut_1.htm

 • gabi

  Ce tot vorbiți de copiat???!!pana si Mercedes copiaza BMW si invers!!

 • cos2free

  Iar in speța de fata vorbim de telefoane si nu de tablete!!! Comparația este stupida!!!

 • cos2free

  Nu e frumos ca imi ștergi comentariu!! Ți-am indicat si sursa sa nu fie plagiat!!!