iPhone 7 in Romania – inscrie-te pentru precomanda

Daca ati citit iDevice.ro zilele trecute, atunci sigur stiti ca iPhone 7 ajunge in Romania din 23 septembrie, toti cei trei mari operatori de telefonie mobila anuntand data deschiderii precomenzilor. Mai exact, Orange, Vodafone si Telekom au anuntat ca incepand din data de 16 septembrie vor incepe sa accepte precomenzi pentru lansarea iPhone 7 in Romania.

Vorbim despre o aparitie a iPhone 7 in Romania care se intampla mult mai repede decat s-ar fi asteptat multi, insa acest lucru este foarte bun pentru noi, clientii de rand. Practic, incepand cu data de 16 septembrie, Orange, Vodafone si Telekom vor permite precomandarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in principiu la abonamente noi si existente.

Cei de la Digi Mobil nu intra in aceasta lansare a iPhone 7 in Romania pentru ca nu sunt operator certificat de catre compania Apple, deci nu pot vinde oficial terminale iPhone. In aceasta idee, nu va asteptati sa vedeti iPhone 7 si iPhone 7 Plus la ei chiar din ziua lansarii, insa sunt sigur ca in viitor vor comercializa noile produse ale Apple.

iPhone 7 in Romania – unde te inscrii pentru precomanda ?

inscriere iphone 7 precomanda

Anunturile celor trei mari operatori de telefonie mobila privind vanzarea iPhone 7 in Romania cu precomanda din 16 septembrie au fost urmate si de deschiderea unor pagini speciale. In aceste pagini va puteti inscrie cu o adresa de email pentru a putea afla cand vor fi deschise precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in tara noastra.

Va puteti inscrie in paginile de mai jos pentru a fi notificati cu privire deschiderea precomenzilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus :

Separat de operatorii de telefonie mobila aveti si magazinele eMAG/Flanco din care veti putea precomanda terminalele pentru a le cumpara la pret intreg, fara abonament. Orange si Vodafone vor vinde initial doar terminale abonatilor existenti sau noi, Telekom urmand a face, probabil, acelasi lucru, deci aveti sanse mici sa le cumparati de acolo la pret intreg.

Dupa deschiderea precomenzilor iPhone 7 si iPhone 7 Plus din 16 septembrie, lansarea in Romania va avea loc pe data de 23 septembrie.