Carcasa iPhone 7 care vine cu port audio

Daca sunteti suparati ca iPhone 7 nu are port audio, atunci poate veti fi bucurosi sa aflati ca va exista o carcasa care rezolva aceasta problema pentru voi si restul lumii. Mai jos puteti vedea prima carcasa pentru iPhone 7 care a fost gandita pentru a aduce posibilitatea de a avea un port audio pentru a conecta castile cu port de 3.5mm.

Carcasa este facuta folosind o serie de componente preluate dintr-un terminal iPhone 6 pentru a oferi aceasta functionalitate si desigur ca ea are nevoie de finantare pentru a ajunge pe piata. Carcasa poate proteja terminalul iPhone de orice fel de impact, insa adauga si posibilitatea de a il incarca in timp ce asculta muzica, lucru imposibil cu iPhone 7.

Cei care au creat carcasa cer 49 de dolari pe ea, daca vor reusi sa finanteze productia si daca alte modele similare nu vor aparea pe piata inaintea acesteia. Cred ca pana in iarna vom vedea foarte multe carcase de acest gen care vor permite incarcarea iPhone 7 in timp ce ascultam muzica prin adaugarea unui port audio, dar si a unui nou conector Lightning.

iphone 7 port audio 1

iphone 7 port audio

 

6 COMENTARII