iPhone 7 unboxing pentru fiecare model nou

iPhone 7 si iPhone 7 Plus unboxing pentru modelele de culoare auriu, rose gold, argintiu, netgur mat si jet black vandute de catre Apple.

Nu stiu cate unboxing-uri pentru iPhone 7 ati urmarit in ultimele zile, insa astazi aveti ocazia de a vedea unui care prezinta fiecare model al iPhone 7 si iPhone 7 Plus lansate de catre Apple. Vorbim despre 5 iPhone 7 si 5 iPhone 7 Plus care apar in clipul video de mai jos, fiecare culoare pentru fiecare nou model al iPhone trecand prin unboxing.

Apple a adaugat doua noi culori la linia de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, inlocuind space grey-ul cu un negru mat, culoarea jet black fiind complet noua pentru intreaga linie. In clipul video de mai jos veti vedea un unboxing pentru terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in culorile : auriu, rose gold, argintiu, netgur mat si jet black.

Acestea fiind spuse, va las in compania prezentarii fiecarui model al iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Articolul precedentiPhone 7 si iPhone 7 Plus se repara usor
Articolul următoriOS 10 – optimizeaza spatiul ocupat de catre muzica
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.