Primul smartphone cu protectie impotriva exploziei

Fiasco-ul numit Galaxy Note 7 a dat nastere unui nou tip de smartphone, mai exact cel care este protejat impotriva exploziei bateriei in timpul folosirii. Smartphone-ul in consecinta se numeste Elephone S7, el fiind o copie fidela a Galaxy S7, insa spre deosebire de terminalul Samsung, are protectie avansata impotriva exploziilor.

Mai exact, producatorii sau i-au implementat o membrana speciala care este rezistenta la foc, dar si o carcasa TPU cu rezistenta ridicata la presiune, deci impiedica exploziile. Elephone isi lauda smartphone-ul ca fiind rezistent la explozii si acest lucru probabil este adevarat, insa este greu de spus daca vom afla vreodata cat de eficient este design-ul.

Avand in vedere ca Elephone S7 este o copie a Galaxy S7, el va fi vandut doar in China pentru ca in alte zone de pe planeta Samsung l-ar putea scoate din vanzare. Chiar si asa, aparitia sa ar putea da nastere unui nou trend in industria smartphone, adica lansarea de terminale care sunt rezistente la explozie, lucru greu de imaginat acum 1 an.

Elephone S7 este vandut la un pret de doar 140 de dolari, insa are specificatii slabe pentru Android-ul pe care il ruleaza, deci experienta de folosire va fi proasta. In ciuda acestui lucru, faptul ca este rezistent la explozie si pretul extrem de mic ar putea atrage totusi destui oameni interesati sa fie in siguranta cand isi folosesc smartphone-urile.

elephone-s7