Un cuplu si-a distrus terminalele Galaxy Note 7 pentru a putea calatori cu avionul

Galaxy Note 7 continua sa faca probleme pentru compania Samsung, desi a fost retras din vanzare inca de acum cateva saptamani, iar ele nu se vor opri aici. COnform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, un proces a fost intentat in Canada impotriva Samsung din cauza Galaxy Note 7 si a problemei privind bateriile defecte.

Procesul a fost initiat de catre un cuplu, prin intermediul unei case de avocatura, care a fost nevoit sa isi distruga terminalele Galaxy Note 7 pentru a putea calatori cu avionul. Cuplul se afla in luna de miere inainte ca terminalele Galaxy Note 7 sa fie interzise in avioane, asa ca ei au avut probleme in a se intoarce acasa.

Mai exact, lor le-a fost interzisa imbarcarea cu terminalele Galaxy Note 7 pe care le aveau in posesie, astfel ca au fost nevoiti sadistruga terminalele in aeroport pentru a putea pleca, unul dintre ele luand si foc. Desi au pierdut contravaloarea a peste 1000 de dolari, compania Samsung nu a compensat in vreun fel aceste persoane pentru pierderea suferita.

Din cauza acestui lucru, cuplul a decis sa dea compania in judecata si sa ceara compensatii, iar casa de avocatura vrea ca ea sa plateasca mai mult decat atat. Separat, se cere inclusiv admiterea publica a greselilor si publicarea unor scuze oficiale in ziarele canadiene, asa cum s-a intamplat saptamana aceasta si in SUA.

“While returning from their honeymoon in the Turks and Caicos Islands, the couple says they were forced to destroy and discard their Note 7 phones because they had been banned from air transportation. They allege that in the process of destroying the devices, one caught fire. Because they had been forced to destroy the phones, Shaheen and Fuller lost all the personal information, photos, videos and contacts that were on the devices. The couple says they have not received any compensation from the company or a replacement device.”