iPhone 7 jailbreak va fi lansat in curand

iPhone 7 jailbreak va fi lansat de catre hackerul care a dezvoltat solutia de jailbreak Yalu, insa din pacate vorbim despre un software care va oferi compatibilitate doar pentru iOS 10.1.1. Da, ati citit bine, solutia de iPhone 7 jailbreakd ezvoltata acum in baza codului sursa al Yalu va fi compatibila doar cu iOS 10.1.1, nu si cu iOS 10.2, asa cum asteapta multa lume.

Din pacate, solutia de iPhone 7 jailbreak nu este o prioritate pentru hackerul care a lansat pana acum diversele versiuni ale Yalu, asa ca nu se stie cat va dura procesul. El a anuntat si acum cateva saptamani ca lansarea unei solutii de iPhone 7 jailbreak compatibile cu iOS 10.1.1 nu este o prioritate, iar pentru iOS 10.2 se pare ca nici nu vom avea asa ceva.

Hackerul care a lansat solutia de iOS 10 jailbreak Yalu a fost invitat de catre compania Apple impreuna cu alti hackeri pentru a participa la programul de dezvaluire de explot-uri pentru iOS. El a refuzat atunci sa dezvaluie vreun exploit pentru compania Apple, insa se pare ca nu prea este dispus sa ofere o solutie de jailbreak pentru iPhone 7 in acest moment.

Reticenta sa de a oferi suport pentru iPhone 7 jailbreak ar putea avea legatura cu interactiunea pe care a avut-o cu Apple pana in acest punct. Acestea fiind spuse, vom avea la un moment dat o solutie de iOS 10.1.1 iPhone 7 jailbreak, insa din pacate nu se stie cand pentru ca ea nu pare a fi o prioritate.

iphone-7-jailbreak-ios-10-1-1