Samsung Galaxy S8 – clipuri video la 1000 FPS

Samsung Galaxy S8 va putea inregistra clipuri video la 1000 FPS cu noua sa camera, dar va avea si un iris scanner imbunatatit disponibil.

Samsung Galaxy S8 vine cu un upgrade major pentru camera si iris scanner anul acesta, imbunatatirile fiind majore fata de ceea ce este oferit in Samsung Galaxy S7. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba o camera care va inregistra clipuri video la 1000 FPS, de 4 ori mai multe decat este capabil sa inregistreze iPhone 7 in momentul de fata.

Camera Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie tot de 12 megapixeli, insa posibilitatea de a inregistra video la 1000 FPS urmeaza sa fie oferita prin software. Noul procesor al Samsung Galaxy S8 contribuie la aceasta imbunatatire majora, el urmand a permite procesarea unor clipuri video cu atat de multe cadre inregistrate in fiecare secunda.

un Samsung Galaxy S8 care inregistreaza video la 1000 FPS va permite inregistrarea de clipuri video cu adevarat exceptionale, mult mai inedite decat cele facute cu iPhone 7. Aceasta va fi una dintre functiile “wow” ale Samsung Galaxy S8 si cred ca foarte multa lume va profita de ea pentru a face clipuri video cu adevarat interesante pentru YouTube sau Facebook.

Samsung Galaxy S8 – clipuri video la 1000 FPS

Separat de inregistrarea video la 1000 FPS, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa vina inclusiv cu o camera de 3.7 megapixeli pentru iris scanner. Implementarea acestei camere va permite o mult mai exacta scanare a irisului utilizatorilor care vor cumpara Samsung Galaxy S8, acesta fiind un upgrade major fata de ceea ce ofera Samsung Galaxy Note 7.

Acum o saptamana am aflat ca Samsung nu este multumita de modul in care functioneaza iris scannerul din Samsung Galaxy S8, asa ca a decis sa implementeze un cititor de amprente. Informatiile de astazi nu schimba ceea ce am aflat atunci, ci doar ne spun cum va fi imbunatatit iris scannerul din Samsung Galaxy S8, chiar daca nu va functiona 100% bine.

Samsung Galaxy S8 va avea si o camera frontala de 8 megapixeli, care poate va fi folosita inclusiv pentru sistemul de recunoastere faciala pe care coreenii vor sa-l ofere. Incetul cu incetul aflam toate noutatile Samsung Galaxy S8 inaintea prezentarii din 29 martie, dar si a deschiderii precomenzilor, din data de 7 aprilie, in Coreea de Sud.

samsung galaxy s8 video 1000 fps