Samsung Galaxy S8 are Bluetooth 5 integrat

Samsung Galaxy S8 este primul smartphone de pe planeta care are integrata tehnologia Bluetooth 5, ea oferind beneficii majore pentru clienti.

Samsung Galaxy S8 este primul smartphone de pe planeta care are noul Bluetooth 5 integrat, compania Samsung confirmand acest lucru in lista de specificatii pentru produs. Noul Bluetooth 5 a fost anuntat acum cateva luni, iar integrarea sa in Samsung Galaxy S8 nu este surprinzatoare, avand in vedere ca Samsung integreaza in mod obisnuit tehnologii noi in produsele sale.

Tehnologia oferita de catre Samsung Galaxy S8 pentru Bluetooth inlocuieste una veche de peste 2 ani de zile si aduce o serie de beneficii extrem de interesante. Mai exact, Samsung Galaxy S8 va putea transmite continut audio separat catre doua casti Bluetooth simultan, deci probabil noile casti AKG din cutie vor avea suport pentru asta.

Separat, Bluetooth 5 este mult mai rapid in trasnferul de date din Samsung Galaxy S8 spre alte terminale care au disponibila aceeasi tehnologie. Mai mult decat atat, Blutooth 5 are o raza de actiune mai mare decat tehnologiile anterioare, 240 de metri, astfel ca Samsung Galaxy S8 s-ar putea conecta la accesorii de la o distanta mult mai mare.

Samsung Galaxy S8 are Bluetooth 5 integrat

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa ofere o gama foarte variata de functii noi multumita Bluetooth 5, insa asta doar daca vor exista accesorii compatibile. Fara accesorii care sa ofere suport pentru Bluetooth 5, Samsung Galaxy S8 nu va putea fi utilizat la capacitatea sa maxima de catre clientii companiei Samsung.

Avand in vedere ca standardul Bluetooth 5 abia este integrat intr-un smartphone, este greu de spus cand vor aparea accesorii de care clientii Samsung Galaxy S8 sa se poata bucura cu adevarat. Cu siguranta vor incepe sa fie lansate dispozitive compatibile cu Bluetooth 5 in perioada urmatoare, insa nu se stie ce fel de utilitate vor avea ele.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 are deja Bluetooth 5, nu va trece foarte mult timp pana cand alti producatori de smartphone-uri vor implementa standardul. iPhone 7S si iPhone 8 ar trebui sa aiba deasemenea Bluetooth 5, asa ca Samsung Galaxy S8 nu va ramane singur cu aceasta functie pentru chiar atat de mult timp.

samsung galaxy s8 bluetooth 5

13 COMENTARII

  1. Orice android e varza , asa cum a punctat cineva aici pe forum , eu detin un tv sony cu android tv, e o serie ce a costat aproape 2mii eur. Pot spune ca android tv este absolut varza si nu exagerez cu nimic , lag , blocari , aplicatii neoptomizite si un update la android6 de toata jena cu neoptomizari grave. In fine , poti sa ai android si pe aspirator pe frigider, smartphone sau televizor , androidul tot ca un rahat va functiona mai devreme sau mai tarziu . Bine ca astia de la NASA nu pun android si pe rachete …. Jesus !!!

  2. Sa nu mai pomenesc de varza in drivere , aplicatii pe rezolutii si hw diferite … platforma android market din surse necunoscute, virusi , spaming … etc O varza planetara ! Android ?