Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 are Bluetooth 5 integrat

Samsung Galaxy S8 are Bluetooth 5 integrat

Samsung Galaxy S8 este primul smartphone de pe planeta care are integrata tehnologia Bluetooth 5, ea oferind beneficii majore pentru clienti.

Samsung Galaxy S8 este primul smartphone de pe planeta care are noul Bluetooth 5 integrat, compania Samsung confirmand acest lucru in lista de specificatii pentru produs. Noul Bluetooth 5 a fost anuntat acum cateva luni, iar integrarea sa in Samsung Galaxy S8 nu este surprinzatoare, avand in vedere ca Samsung integreaza in mod obisnuit tehnologii noi in produsele sale.

Tehnologia oferita de catre Samsung Galaxy S8 pentru Bluetooth inlocuieste una veche de peste 2 ani de zile si aduce o serie de beneficii extrem de interesante. Mai exact, Samsung Galaxy S8 va putea transmite continut audio separat catre doua casti Bluetooth simultan, deci probabil noile casti AKG din cutie vor avea suport pentru asta.

Separat, Bluetooth 5 este mult mai rapid in trasnferul de date din Samsung Galaxy S8 spre alte terminale care au disponibila aceeasi tehnologie. Mai mult decat atat, Blutooth 5 are o raza de actiune mai mare decat tehnologiile anterioare, 240 de metri, astfel ca Samsung Galaxy S8 s-ar putea conecta la accesorii de la o distanta mult mai mare.

Samsung Galaxy S8 are Bluetooth 5 integrat

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa ofere o gama foarte variata de functii noi multumita Bluetooth 5, insa asta doar daca vor exista accesorii compatibile. Fara accesorii care sa ofere suport pentru Bluetooth 5, Samsung Galaxy S8 nu va putea fi utilizat la capacitatea sa maxima de catre clientii companiei Samsung.

Avand in vedere ca standardul Bluetooth 5 abia este integrat intr-un smartphone, este greu de spus cand vor aparea accesorii de care clientii Samsung Galaxy S8 sa se poata bucura cu adevarat. Cu siguranta vor incepe sa fie lansate dispozitive compatibile cu Bluetooth 5 in perioada urmatoare, insa nu se stie ce fel de utilitate vor avea ele.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 are deja Bluetooth 5, nu va trece foarte mult timp pana cand alti producatori de smartphone-uri vor implementa standardul. iPhone 7S si iPhone 8 ar trebui sa aiba deasemenea Bluetooth 5, asa ca Samsung Galaxy S8 nu va ramane singur cu aceasta functie pentru chiar atat de mult timp.

samsung galaxy s8 bluetooth 5

 • Srb Srb

  Da probabil tot ce va veni de la apple va avea BT5 ipad mac iphone

 • Andrews

  Evident. Apare Samsung cu ceva nou, copiază și Apple. Parcă Samsung copia de la alții… 😂

 • V.P

  Aste pentru ca sunt obsedati sa ofere tot ce este mai nou in materie de tehnologie in device-urile lor , daca se confirma ca are noul senzor Sony IMX 333 atunci putem vorbi despre o alta premiera .

 • Olimpiu

  240 de metri inseamna si o cantitate de 24 de ori mai mare de radiatii pe care o absorbim?

 • Heath

  Evident că ăștia de la Samsung au copiat viitorul iPhone 8 și iPhone 9

 • ioany

  Vine si apple cu tehnologiile noi , dar mult dupa ce au fost introduse de samsung.

 • Vely2014

  Samsung este un telefon greu de egalat!

 • Nicos

  Btw partea metalica arat f urat la Galaxy S8

 • Vely2014

  Doar partea metalică . Restul telefonului este foarte varza :)))

 • Marius75

  Orice android e varza , asa cum a punctat cineva aici pe forum , eu detin un tv sony cu android tv, e o serie ce a costat aproape 2mii eur. Pot spune ca android tv este absolut varza si nu exagerez cu nimic , lag , blocari , aplicatii neoptomizite si un update la android6 de toata jena cu neoptomizari grave. In fine , poti sa ai android si pe aspirator pe frigider, smartphone sau televizor , androidul tot ca un rahat va functiona mai devreme sau mai tarziu . Bine ca astia de la NASA nu pun android si pe rachete …. Jesus !!!

 • Marius75

  Sa nu mai pomenesc de varza in drivere , aplicatii pe rezolutii si hw diferite … platforma android market din surse necunoscute, virusi , spaming … etc O varza planetara ! Android 💩

 • calibru

  😂😂😂

 • Bogdan

  invers este! sa tii minte asta!

 • Bodan

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  buna gluma! sa nu o mai faci!