Iata cum personalizezi functia Nu Deranjati a iPhone

Nu Deranjati, sau Do Not Disturb, este una dintre cele mai utile functii ale iPhone, deoarece ne permite sa blocam apelurile si mesajele pentru perioade predeterminate de timp. Atunci cand aceasta functie este activata si terminalul iPhone este blocat, toate apelurile, notificarile si mesajele sunt salvate in terminal, dar nu vor mai fi redate prin aprinderea ecranului, sau cu o alerta sonora.

Functia Nu Deranjati este foarte utila daca intr-un moment trebuie sa aveti terminalul siletions, dar fara ca el sa vibreze si totusi sa inregistreze toate notificarile. Desi functia este foarte utila, ea nu permite si selectarea aplicatiilor de la care sa primim totusi notificari atunci cand ea este activata, dar un nou tweak numit coco rezolva problema.

Dupa instalarea tweak-ului coco, vom avea un meniu special de setari in aplicatia Settings, Configurari, in care putem alege ce aplicatii ne pot trimite notificari. Ideea este foarte buna deoarece ar putea exista anumite aplicatii de la care am dori sa primim notificari, iar tweak-ul coco ne permite sa le listam foarte usor pe acestea pentru a ne bucura de functiile lor.

“Only compatible with iOS 9. Make Do Not Disturb customizable for 3rd party Apps. Configure options from Settings.”

coco este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

coco tweak jailbreak iphone