Electra iOS 11.3.1 Jailbreak va fi Lansat Foarte Curand

Electra iOS 11.3.1 jailbreak a intrat in ultimul stadiu al procesului de dezvoltare si, va fi lansat foarte curand pentru utilizatorii iPhone si iPad.

Electra iOS 11.3.1 Jailbreak Lansat Curand 350152

Electra iOS 11.3.1 jailbreak este pregatit pentru a fi lansat in zilele urmatoare de catre echipa de hackeri care a dezvoltat acest software pentru iPhone, iPad, si iPod Touch-uri. Vorbim despre un software care le va permite utilizatorilor sa faca jailbreak pe iOS 11.2 – iOS 11.3.1, deci il veti putea folosi inclusiv in versiunile vechi ale sistemelor de operare ale Apple.

In momentul de fata, Electra iOS 11.3.1 jailbreak este cel mai probabil in ultima faza a procesului de dezvoltare, pachetul final de instalare fiind acum pregatit pentru a fi oferit utilizatorilor. Practic, e foarte posibil ca in weekend sa fie disponibila pentru utilizare solutia de Electra iOS 11.3.1 jailbreak, insa avand in vedere ca o data clara n-a fost anuntata, mai trebuie rabdare.

Electra iOS 11.3.1 Jailbreak va fi Lansat Foarte Curand

Electra iOS 11.3.1 jailbreak nu va avea suport oficial pentru Cydia oferit, insa partea buna este ca utilizatori vor putea folosi o versiune special creata de catre cei care ofera aceasta solutie. Mai mult decat atat, pentru Electra iOS 11.3.1 jailbreak va fi implementata o functie speciala in Cydia care va filtra toate tweak-urile incompatibile cu iDevice-urile noastre.

Electra iOS 11.3.1 jailbreak este foarte asteptata de catre un numar foarte mare de utilizatori, mai ales ca este compatibil inclusiv cu iOS 11.2, pentru cei mai are versiuena. Daca nu mai aveti instalate vreuna dintre versiunile iOS mentionate aici, atunci nu veti putea face jailbreak cu Electra dincolo de iOS 11.3.1, si va trebui sa asteptati alte solutii.