Prima Pagina HTC HTC U 11 este regele smartphone-urilor

HTC U 11 este regele smartphone-urilor

HTC U 11 are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, expertii de la DxOMark acordandu-i cel mai bun punctaj de pana acum.

HTC U 11 a fost prezentat oficial de catre compania HTC in cadrul unei conferinte care a avut loc in cursul zilei de ieri, lansarea urmand a avea loc ceva mai tarziu. Separat de inovatia majora in ceea ce priveste Edge Sense, HTC U 11 vine cu alta surpriza extrem de interesanta, el avand si o camera demna de un smartphone al taiwanezilor.

Conform expertilor de la DxOMark, HTC U 11 are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, trecand Google Pixel, care detinea acest titlu din toamna anului trecut. La doar o zi dupa ce DxOMark a anuntat ca Samsung Galaxy S8 are o camera mai slaba decat Google Pixel, acum arunca o alta “bomba” si incoroneaza HTC U 11.

In testele facute de catre cei de la DxOMark, HTC U 11 a obtinut 90 de puncte din 100 posibile, cu 1 mai mult decat Google Pixel. Diferenta intre terminale este mica, insa asta conteaza mai putin, deoarece HTC U 11 este acum smartphone-ul cu cea mai buna camera implementata vreodata intr-un asemenea dispozitiv si probabil va detine acest titlu pentru o perioada lunga de timp.

HTC U 11 are cea mai buna camera implementata intr-un smartphone

HTC U 11 este laudat de catre expertii de la DxOMark pentru faptul ca are focalizare automata extrem de rapida, dar si zgomot putin in pozele inregistrate. Aceste doua caracteristici au ajutat HTC U 11 sa depaseasca Google Pixel in testele pentru stabilirea calitatii camerei si probabil Google va incerca sa-si recucereasca titlul a toamna.

HTC U 11 a avut cea mai buna focalizare automata dintre toate smartphone-urile testate, indiferent de luminozitate, el primind 95 de puncte din 100 posibile. Textura si expunerea pozelor facute cu HTC U 11 au obtinut deasemenea scoruri de 94 si 90 de puncte, unele dintre cele mai mari dintre toate, culoarea pozelor fiind “calcaiul lui Ahile”, cu “doar” 85 de puncte.

“Not only is the HTC U11 the highest-scoring phone we’ve ever tested, it’s the highest-scoring in both still image quality and video quality, beating out the Google Pixel by 1 point in each. Those who want to shoot and share their photos will particularly appreciate the vibrant colors and bright exposures of the HTC U11. Similarly, effective autofocus and stabilization will help both photos and videos look good right out of the phone.”

Practic, HTC U 11 are o camera excelenta pentru a inregistra poze, dar si clipuri video, iar asta va conta pentru foarte multi potentiali clienti. Daca ar fi sa ghicesc, as spune ca HTC U 11 nu va fi intrecut anul acesta de vreun smartphone cand vine vorba despre calitatea camerei, insa desigur ca orice este posibil, iar cineva trebuie sa obtina la un moment dat 100 de puncte.

HTC U 11 rezultate foto video

 • gelu

  Daca ar fi sa ma iau dupa diferenta de punctaj , doar un punct,as zice ca HTC 11 va fi intrecut anul asta, din care mai sunt 7 luni si jumatate.
  Mai asteptam destule telefoane noi de varf de la Apple , Samsung, Oppo, OnePlus etc, toate capabile sa aduca o camera superioara.
  Probabil chiar un update de soft la unul din telefoanele cu camera de top existente ar fi capabil sa intreaca camera din HTC 11.
  Pentru moment felicitari celor de la HTC pentru realizare !

 • George 89

  Este cu adevărat impresionata realizarea HTC de a aduce o camera superioara tuturor pentru prima data în istoria sa, nu sau zgârcit cum au făcut pana acum, ca să obțină profit (din câte am înțeles U 11 are un preț mai mic ca S8 și G6)
  Este bine sa fie concurenta acerba pentru ca astfel producătorii îmbunătățesc masiv terminalele…. Abia aștept sa vad ce aduce Samsung pe segmentul camera mai ales ca S8 cu toate ca e printre cele mai bune nu e prima….. Samsung are capacitatea de a dezvolta nou tehnologii pentru camere

 • Ionut Catalin

  Imi aduc aminte cand a aparut htc m8 camera mai proasta ca pe iphone 4s … imi place ca sunt pe val in momentul de fata cum au avansat… bravo lor 👍