iPhone 8 – atat de urat va arata Touch ID in carcasa

iPhone 8 ar putea fi lansat de catre compania Apple cu Touch ID integrat in carcasa in locul ecranului, aceasta posibilitate existand in ciuda tuturor zvonurilor si schitelor de pana acum. Cei de la Apple testeaza diverse prototipuri ale iPhone 8, iar unele dintre ele au Touch ID integrat in carcasa in locul ecranului, cititorul de amprente urmand a isi face loc sub logo-ul Apple.

Ei bine, daca nu v-ati putut imaginea pana acum cam cat de urat ar putea arata noul Touch ID din carcasa iPhone 8, atunci imaginea de mai jos ar trebui sa va arate. Aici avem o carcasa pentru iPhone 8 care in loc sa aiba o taietura pentru logo, are una pentru Touch ID si este mai jos decat cea care ar trebui sa fie in mod normal vizibila pentru logo-ul din carcasa.

Desi aceasta carcasa nu are doua taieturi pentru a afisa si logo-ul din carcasa iPhone 8, imaginati-va cum vor arata carcasele cu doua gauri pentru a permite citirea amprentelor. Imaginati-va cum ar putea arata carcasele companiei Apple cu o gaura in mijloc pentru a permite scanarea amprentei in iPhone 8 si imaginati-va cat de nemultumita va fi lumea.

Cu un asemenea design, iPhone 8 ar putea fi un dezastru, avand carcase cu doua gauri, sau taieturi atat de mari incat sa incapa doua degete in ele. N-as vrea sa cred ca Apple va forta schimbari stupide de acest gen pentru iPhone 8, dar pe de alta parte nici nu putem cere implementarea unei tehnologii care inca nu este pregatita pentru a fi oferita.

carcasa iphone 8 logo taietura