Iata pentru ce sunt folosite difuzoarele inteligente

Difuzoarele inteligente sunt in topul preferintelor multor consumatori din pietele dezvoltate, iar asta pentru ca ele sunt promovate ca gadget-uri esentiale pentru case. Cei de la Apple doresc sa profite deasemenea de popularitatea acestor dispozitive si ar putea prezenta chiar luni un difuzor inteligent bazat pe asistentul personal Siri, desi nu se stie cand va fi oficial lansat.

Desi sunt populare, la ce sunt folosite aceste difuzoare inteligente ? Ei bine o companie americana incearca sa raspunda acestei intrebari care priveste produse precum Amazon Echo, sau Google Home. Conform unui studiu realizat de catre ea, majoritatea utilizatorilor pun intrebari de interes general acestor gadget-uri, ele insumand aproximativ 60% din totalul folosirii.

Intrebarile despre starea vremii insumeaza 57% din total, cele pentru a asculta muzica 54%, setarea de alarme, reminder-uri sau intrari in calendar generand deasemenea 41%, 39% si respectiv 27% din utilizare. Doar 27% dintre detinatorii difuzoarelor inteligente controleaza alte gadget-uri inteligente din case cu ajutorul lor, iar 22% cer sa li se citeasca stirile cele mai recente.

Practic, difuzoarele inteligente sunt in principal utile pentru a afla informatii despre orice isi doresc utilizatorii, pentru a afla starea vremii si pentru a asculta muzica. Adevarul este ca fix pentru asta sunt si promovate difuzoarele inteligente, desi unele companii si-ar dori ca ele sa fie utile si pentru controlarea altor gadget-uri din case, dar asta implica investitii mult mai mari.

Daca Apple va lansa un difuzor inteligent, el va avea, in principal, cam aceeasi utilitate precum restul, desi nu ar fi exclus sa vina si cu unele surprize interesante.

difuzoare inteligente utilizare