HTC U11 se indoaie destul de usor de utilizator

HTC U11 a fost lansat recent de catre compania HTC, iar noaptea trecuta a aparut si un clip video care are menirea de a ne arata cat de rezistent este noul smartphone. In clipul video de mai jos puteti vedea acest test de rezistenta facut pentru HTC U11, iar din pacate el ne arata o problema care pentru iPhone 6 Plus a generat un scandl foarte mare.

Mai exact, HTC U11 se indoaie destul de usor cand presiune este aplicata pe mijocul carcasei, problema fiind ca nu trebuie aplicata chiar atat de multa presiune pentru a curba carcasa. Puteti vedea ca HTC U11 se indoaie destul de bine si ramane fixat cu o curbura dupa ce presiune este aplicata pe mijlocul carcasei, deci probabil vor exista utilizatori care se vor plange de aceasta problema.

Avand in vedere ca smartphone-urile lansate de catre HTC dupa iPhone 6 Plus n-au avut aceasta problema, este destul de ciudat sa vedem un defect de acest gen la HTC U11. Desigur ca nu toata lumea se va plange din cauza acestui defect al HTC U11, dar este bine de stiut ca el este fragil din acest punct de vedere si trebuie protejat de catre utilizatori.

Separat de aceasta problema, HTC U11 este un smartphone foarte interesant, cu o functie unica intr-un smartphone in momentul de fata, el permitand controlarea interfetei de utilizator cu strangeri de mana.

3 COMENTARII