iPhone – imagini cu noul design final complet

iPhone 8 este prezentat sub forma unei machete care a fost create pentru a ne arata noul design final complet realizat de catre compania Apple.

26

iPhone 8 are noul design final complet prezentat astazi intr-o serie de imagini cu o macheta care a fost produsa de catre o companie specializata pe producerea de accesorii. Vorbim despre o macheta a iPhone 8 realizata in baza schitelor care sunt furate in mod constant din fabricile partenerilor Apple, ele dezvaluind mult mai multe decat si-ar dori compania americana.

Din fericire pentru noi, aceasta macheta a iPhone 8 ne arata un design cu care eram obisnuiti din cele mai recente zvonuri si pe care foarte multa lume si-l doreste. Design-ul este foarte similar cu cel prezentat zilele trecute intr-o alta serie de imagini care ne aratau ceea ce pareau a fi panoul frontal si carcasa iPhone 8, dar erau tot accesorii create de producatori similari din China.

Cea mai buna parte a acestui design al iPhone 8 sta in faptul ca nu exista o taietura pentru Touch ID in carcasa, semn ca vom avea cititorul de amprente integrat in ecran. Faptul ca nu va trebui sa cautam cititorul de amprente in carcasa pentru a autoriza orice folosind Touch ID denota faptul ca Apple nu vrea totusi sa creeze un iPhone 8 pe care lumea sa nu-l doreasca.

iPhone – imagini cu noul design final complet

iPhone 8 imagini design final completSpre deosebire de imaginile anterioare cu ceea ce pareau a fi componentele iPhone 8, astazi vedem din nou faptul ca butonul Power al terminalului va fi mai mare decat cel din iPhone 7. Asta a fost o sursa de speculatii cu privire la faptul ca in iPhone 8 am putea avea Touch ID in butonul Power si nu in carcasa, dar nimeni nu stie sigur daca aceasta este intentia Apple.

In aceasta macheta pentru iPhone 8 nu vedem acea taietura din partea superioara a ecranului care ar trebui sa ascunda camera frontala, difuzorul si senzorii adiacenti. Exista posibilitatea ca in iPhone 8 cu panou frontal negru aceasta portiune sa nu fie vizibila, asa cum se intampla si acum cu aceleasi componente, iar asta ar fi o veste excelenta.

Concluzionand, iPhone 8 va avea design-ul pe care am ajuns sa il stim, sa il asteptam si sa il apreciem, iar compania Apple nu prea pare dispusa sa ne dezamageasca. iPhone 8 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, dar nu se stie sigur daca el va ajunge pe piata in septembrie, asa cum este traditia, sau in octombrie, dar iPhone 7S va fi lansat impreuna cu el.

iPhone 8 imagini design final complet 1

iPhone 8 imagini design final complet 2

iPhone 8 imagini design final complet 3

iPhone 8 imagini design final complet 4