Wimbledon 2017 – noutati in Timp Real pe iPhone si Android

Wimbledon 2017 este cel mai asteptat turneu de tenis al verii, iar pentru a afla noutatile in timp real, aveti aplicatii oficiale pentru iPhone si Android.

Wimbledon 2017 a inceput in cursul acestei dimineti si v-am spus deja cum puteti umari in direct toate meciurile care urmeaza sa aiba loc saptamana aceasta. Wimbledon 2017 este ununl dintre cele mai prestigioase turnee de tenis de pe planeta, iar daca sunteti fani ai sportului, atunci cu siguranta veti dori sa aflati si noutati in timp real despre ceea ce se intampla in turneu.

In aceasta idee, va recomand sa descarcati pe iPhone si Android aplicatiile dedicate pentru turneul Wimbledon 2017, ele fiind disponibile in App Store si Google Play chiar acum. Aplicatiile pentru turneul Wimbledon 2017 sunt facute de catre organizatori, ele adunand cele mai multe noutati in legatura cu meciurile de tenis care se disputa, dar si cu jucatorii care participa la ele.

Atat aplicatia Wimbledon 2017 pentru iPhone, cat si cea pentru Android, au cateva sectiuni speciale in care sunt disponibile toate informatiile pe care le doriti. In unele dintre ele sunt listati toti jucatorii de tenis care participa la Wimbledon 2017, in altele clasamentele internationale, meciurile care urmeaza sa se dispute, sau stirile cele mai importante privind turneul in sine.

Wimbledon 2017 – noutati in timp real pe iPhone si Android

Turneul Wimbledon 2017 este urmarit de catre cateva sute de milioane de oameni de pe intreaga planeta pentru ca doar cei mai buni jucatori de tenis se vor infrunta in meciuri in urmatoarea saptamana. Simona Halep a avut deja un meci astazi si si-a asigurat accesul in urmatoarea etapa a turneului Wimbledon 2017, asa ca in urmatoarele zilei ii veti putea urmari in direct meciurile pe care le va disputa.

Desigur ca in aplicatiile pentru turneul Wimbledon 2017 sunt publicate inclusiv informatii privind jucatoarele si jucatorii romani, asa ca puteti fi la curent si cu tot ceea ce fac acestia. Aplicatiile pentru turneul Wimbledon 2017 au si functii de notificari push, astfel ca veti primi cate o notificare cand se intampla ceva important pe terenurile de tenis pentru a fi siguri ca nu pierdeti nimic.

wimbledon 2017 noutati iphone android

Aplicatiile ofera inclusiv acces la scoruri in timp real pentru meciurile care se disputa la turneul Wimbledon 2017, plus comentarii de la comentatorii oficiali ai competitiei. Clipuri video cu cele mai importante faze din meciurile ce se disputa la turneul Wimbledon 2017 sunt deasemenea disponibile, impreuna cu prezentari la 360 de grade cu interiorul arenelor si unele dintre meciurile importante.

Acestea fiind spuse, daca vreti sa stiti tot ceea ce se intampla la turneul Wimbledon 2017, atunci aplicatiile pentru iPhone si Android va vor tine la curent cu tot ceea ce trebuie sa stiti.