iPhone 8 si iPhone 7S – Incarcare Wireless optionala

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea un sistem de incarcare wireless, care va fi la fel de util precum un cablu bagat intr-un incarcator conectat la priza.

iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus urmeaza sa aiba un sistem de incarcare wireless integrat de catre compania Apple, dar el urmeaza sa fie unul optional, conform unor informatii aparute astazi. Vorbim despre iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus care ar urma sa aiba carcase din sticla pentru a facilita incarcarea wireless, dar acel incarcator va fi vandut separat de catre Apple.

In ceea ce priveste sistemul de incarcare wireless care ar trebui sa ajunga in iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, vorbim despre unui bazat pe un pad de incarcare si nu ceva util. Mai exact, iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor trebui plasate pe acel pad de incarcare, vandut separat de catre Apple, pentru a fi incarcate fara fir, utilitatea in comparatie cu incarcarea prin cablu nefiind existenta.

Daca incarcarea wireless asteptata pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus va fi rapida, atunci ar putea exista un avantaj major. Totusi, am aflat in ultimele zvonuri ca iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus ar putea fi livrate cu un incarcator rapid in cutie, dar nici acest lucru nu este sigur, insa daca el va fi integrat, atunci incarcarea wireless va fi o noua gluma a celor de la Apple.

iPhone 8 si iPhone 7S – incarcare wireless optionala

Deocamdata nimeni nu stie cat ar putea cere Apple pe privilegiul de a incarca wireless iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, dar cu siguranta nu va fi ceva ieftin. Imi imaginez ca Apple va cere intre 50 – 150 de dolari pe un pad de incarcare inutil pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, care va permite incarcarea wireless, dar as putea oricand sa ma insel, desi nu prea cred.

S-a spus ca iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea incarcare wireless si ea va fi facuta prin inductie, ca la orice alt smartphone lansat din 2014 incoace. Cine se astepta ca iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus sa se incarcare fara fir de la distanta este un visator si din pacate compania Apple nu are tehnologii suficient de bune pentru a fi lansate public si a oferi asemenea functii.

iphone 8 iphone 7s incarcare wireless

Chiar daca incarcarea wireless asteptata pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus este semi-inutila, vorbim totusi despre un pas inainte facut de americani. Apple a asteptat foarte mult dupa competitorii sai pentru a oferi incarcare wireless in iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus, iar functia in sine nu trebuie vazuta decat ca o “ajungere din urma” a concurentei.

Deci, ce parere aveti despre aceasta noutate “majora” pentru iPhone 8, iPhone 7S si iPhone 7S Plus ?

35 COMENTARII

  1. Americanii nu sunt prosti. Stiu sa iti scoata si ultimul ban din buzunar. Te fac sa te indatorezi, doar ca esti ifanatic. Ne meritam soarta

  2. Oooooooffffffffff……… Touch ID în carcasă……., încărcare wireless opțional și inutilă (cumperi pad-ul) …….
    Steve Jobs ne este dor de ce puteai face tu!
    R. I. P.

  3. Sa vedem pt ca sigur isi vor pune o mica amprenta, sigur nu vor veni cu aceeasi tehnologie de incarcare prin inductie ca acum 2-3 ani
    Sigur vin cu ceva nou, oricat de mic este. (hey pana si sunetul suna mult mai bine ca orice altceva, futuristic etc)

  4. stai sa vedem, ca faceam misto de samsung mai ales ca nici nu prea mergea bine cu S6 etc…acuma cu S8 au fost alte probleme cu pad vertical…deci Apple va veni sa perfectioneze pana si o chestie cat de cat useless, mai putin in masina

  5. Nu prea vad cine stie ce la incarcarea wireless, m as bucura totusi sa o implementeze apple si in seriile 7s, respectiv 7s plus, intrucat ar urma sa fie din sticla si astfel cred ca vor arata mult mai bine, poate tocmai aceasta sa fie diferenta de design intre seria 7 si 7s.

  6. Srb tu saracul de tine tot speri …. ca poate in prelungiri vine atingerea Divina. Te apreciez pt crezul tau, dar sincer cred ca de data aceasta marul si-a aratat adevarata fata, atat poate si gata. Ne multumim cu el asa cum o fi si gata

  7. Citat din Srb: “Dumnezeu ii face pe unii ……… chiar ii face blocati in fundul Samsung”. Si in fundul Apple nu?????!!!! Fii corect pana la final, te rog.

  8. What?? Apple copiază tot de la alții, iar singurele lor inovații în ultimii 5 ani sunt cipul w2 și Touch ID.

  9. si promotion si viitorul homePOD
    Pe cand samsung NU ARE NIMIC complet nou, nici ca idee nici ca tehnologie…ea face ce face si mai baga un upgrade…fie la margini, fie la ppi etc

  10. Când ai un produs perfect, nu prea mai există loc de inovații majore. Samsung și-a făcut temele de ani de zile, iar acum culege roadele.

    Ceea ce scrii tu despre Apple nu sunt inovații, ci produse, pur și simplu.

  11. Incarcare wirelles inseamna un spate din sticla si parca vad dementul ala de pe youtube cum incepe cu spart/gaurit/indoit iphonele.Apoi bineinteles ca incepem cu belele de gen pete pe ecran albul care devine galben si alte dume

  12. Se pare ca au inteles si cei de la Apple ca trebuie sa ofere optiunea de a incarca Iphone-ul fara sa apelezi la mufa(singura,de altfel).E adevarat ca pe aici au fost unii care au aruncat cu noroi in genul asta de incarcare spunand ca e inutila si ca Apple va oferi ceva nemaivazut,fenomenal,magic(bine,inca mai sunt oameni care cred ca americanii au ajuns pe Luna, deci vremea naivilor nu a trecut,care va incarca telefonul de la distanta…iar acum,un astfel de personaj spune ca la Apple e altceva pt ca are alt sunet,wtf?

  13. Și la restul producătorilor nu e “încărcare wireless opțională și inutilă(cumperi pad-ul)???
    Care producător îți da pad-îl mocca in cutie???Ooooooofffff….

  14. Srb nu mai vb din auzite… am in paralel si un s6 edge, care nu a mai vazut incarcatorul din prima zi a lui de viata, si bbateria inca tine o zi dim -seara, cu tot activat pe el. Si nu il dau nici sa ma bati, multe lucruri utile au venit pe el inainte de iphone. Articolele lui Adrian cu samsung, fa un site despre ei, pnm. Intri pe idevice primul titlu e samsung…….

  15. Eu vorbesc frate de pachetul de livrare a telefonului. Așa și înainte primeai Gear VR gratis dava făceai precomandă la S7/S6. Ia vezi pe cutia lui S8+ pe spate unde scrie pe lângă specificații și ce conține vezi pe undeva pad de încărcare? Evident,nu!
    Pagina oficială Samsung unde la S8/S8+ scrie clar “ACCESORIES SOLD

  16. Si cam câte mufe uzate ai văzut tu la viața ta,sincer acum?
    La Samsung-uri cu microUSB se poate ca nu poți sa-l bagi oricum dar la lightning pe care poți sa-l bagi și pe întuneric in orice poziție vrea mușchiul tău,nu.

  17. Te înșeli, dar nu-i nimic, te luminez eu. Există cabluri usb cu mufă reversibilă, pe care o poți introduce pe ambele părți

  18. Pai exista,dar nu in pachetul retail original al telefonului! Adică plătești extra dacă vrei sa profiți de beneficiul sa-l bagi in mufa oricum,pe când la Apple e by default.
    Eu oricum de mult timp nu mai folosesc cablurile originale Apple ca sunt extrem de firave,ci cele de la Anker ce sunt fabricate cu fire de kevlar și sunt considerate pe buna draptate cele mai rezistente cabluri din lume. Sunt și pe microUSB,le recomand cu cea mai mare caldura. Am de la Anker cablu lighnting(1.8m),încărcător auto cu dual-USB și baterie externa Astro 2nd generation ambele cu tehnologia power IQ patentată de ei. Uite 2 exemple:
    https://youtu.be/gSb6D4F1PIs
    https://youtu.be/2crISE-TLxE

  19. Mulțumim pentru reclamă!
    Aici exagerezi prin inventarea unei probleme inexistente. Nu e nimeni stresat să dea 5 euro pe un cablu. Nici tu nu folosești cablurile originale, și nu acuz Apple de asta.